Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×

Informasjon:

Billetter:

Arrangører:

Hjelp:

Spørsmål og svar:

Generelt:

Hvordan registrere meg som bruker av Ringbillett?

Velg ”Bli medlem” og fyll ut skjema som kommer opp. Epostadressen du registrerer vil være ditt brukernavn. Du vil få tilsendt en epost med bekreftelse og passord, men du kan ta i bruk billettløsningen umiddelbart når du har registrert deg.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Ringbillett?

Kontaktinformasjon for Ringbillett finner du på denne siden. Raskest behandling får man ved å sende epost til post@ringbillett.no.

Hva er Ringbillett.no?

Ringbillett er et samarbeidsprosjekt mellom TBA Arrangementer AS, Tronrud Bygg AS, AS Ringerikes Blad og Digitalia AS for å tilby en portal for bestilling og markedsføring av billetter til arrangementer innenfor vårt distrikt.

 Er det sikkert å handle på nett ?

Vi benytter sikker kommunikasjon mellom våre systemer og din maskin. Dette kan du se ved at du nederst i høyre hjørne på nettleseren har en hengelås. Denne viser at kommunikasjonen går kryptert og ikke kan avlyttes. Godkjenning av kortinformasjon og transaksjonene gjøres av Bankenes Betalingssentral.

Ledsagere, honnørbilletter og andre rabatterte billetter

Ringbillett tilbyr kun ikke-rabatterte billetter i vår portal og billettkontor. For slike billetter må du ta kontakt direkte med arrangøren for å avtale dette spesielt i god tid før arrangementet. Rullestol og andre spesielle behov De fleste arrangører hjelper til ved spesielle behov som f.eks rullestol eller liknende. Ta kontakt med arrangøren for å avtale hvordan dette kan gjøres på best måte. Det er også lurt å ta kontakt om dette i god tid da noen spillesteder har egne plasser tilpasset slike behov som kan bli utsolgt.

Fakturering

Ved kjøp av biletter fra Ringbilett via faktura påløper fakturagebyr.

 Før bestilling:

Hvorfor må jeg registrere meg? For å bestille billetter på Ringbillett må du være registrert bruker. På denne måten vet vi hvor vi skal sende billettene du bestiller. Som medlem logger du deg enkelt inn på sidene neste gang du skal bestille billett til et arrangement. Ved hjelp av den registrerte informasjonen vil Ringbillett kunne tilby deg løpende informasjon om arrangementer som kan være av interesse for deg.

 Kan jeg bestille på e-post eller telefon?

Vi har ikke anledning til å håndtere bestillinger manuelt. For bestilling av billetter bruk bestillingsystemet på www.ringbillett.no.

Ved bestilling : Hva er CVV2 feltet som står på siden hvor jeg skal taste inn kortinformasjon?

CVV2 er ytterligere sikkerhet for at du har originalkortet. Hvis du snur kortet og ser på signaturfeltet bak vil du se at det står fire siffer, mellomrom og tre siffer. De tre siste sifferene er CVV2. Ikke alle kort krever at du skriver inn CVV2 for å godkjenne kortnummeret.

Etter bestilling :

Hvordan får jeg tak i billettene etter at jeg har kjøpt dem?

Hvordan du får billettene etter at du har kjøpt dem står oppgitt når du bestiller og på e-posten du mottar fra oss når kjøpet er godkjent. Kan jeg annullere mitt billettkjøp? Om du kan annulere kjøp av billetter er opp til arrangøren. Ønsker du å annulere kjøpet må du ta kontakt med arrangøren.

Avlyste eller flyttede arrangement

Arrangører forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte arrangementer. Ved avlyst arrangement refunderes billetten kun etter arrangørens bestemmelser, men ikke senere enn 60 dager etter arrangements dato. Serviceavgifter refunderes ikke. Hvis arrangementer blir avlyst eller flyttet, refunderer Ringbillett kun etter arrangørens bestemmelser. Billetter til flyttede arrangementer er fremdeles gyldige, og kan benyttes til ny dato. For mer informasjon, kontakt oss.

Refundering og bytting av billetter

Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettreservasjonen bekreftes. Ringbillett kan ikke refundere billetter som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre billetter.