Brukernavn:
Passord:

 


Mat og vinkveld

Arrangør: Sundvolden Hotel
Tid: 13. oktober 2018

Høsten er rette tiden da det bugner av gode norske råvarer i sesong.

Vår kjøkkensjef Bent Borge Hansen vil fortelle om vårt matkonsept og servere en uforglemmelig 4 retters meny basert på sesongens lokale råvarer på Sundvoldsk vis. Vår restaurantsjef og vinkelner, Marcus Karlsson, setter edle dråper til menyen. Sammen utgjør disse to en uforglemmelig og uformell kveld.

Du trenger ikke ha kunnskap om mat eller drikke, men være opptatt av godt selskap og en uformell atmosfære er en fordel.

Vi guider deg gjennom middagen og forteller om råvarer, produksjon, drikkevarer og en og annen skrøne underveis.

OKT
13
LØR
Mat og vinkveld
Sted: Sundvolden Hotel
Kr 845,- inkl. avgift
Kl: 19:00

Kommentarer:


comments powered by Disqus
 

Annonser



Ringbillett:
Salgs og leveringsbetingelser 
Kontakt oss
Billetter:
Utsalgssteder
Gebyrer 
Arrangører:
Selg billetter via oss
Annonsering/reklame
Hjelp:
Spørsmål og svar
Gode råd
Sikkerhet
Andre nettsteder:
www.ringbutikk.no
www.ringblad.no