Brukernavn:
Passord:

 


Kraftklang med Decibel

Arrangør: Decibel
Tid: 14. april 2018

Decibel feirer 15 år og inviterer til jubileumskonsert i den gamle Kraftstasjonen.

Vi gleder oss til å presentere et knippe av våre favoritter. Publikum kan forvente seg både klassiske perler, nasjonalromantiske svisker, folketoner, sakrale stykker i ulik innpakning. Her blir det både fullt kor, mindre grupper og soloinnslag. Noe er heftig og kraftfullt, mens noe er ren balsam for øret.

Decibel har gjennom mange år opparbeidet seg et variert repertoar, med stoff som spenner fra tradisjonell kirkemusikk, til folkemusikk og til korstoff i et mer moderne klangbilde. Koret synger gjerne a capella og aller helst akustisk.

Koret har i årenes løp samarbeidet med mange ulike musikere. Til jubileumskonserten har vi vært så heldige å få med oss Madeleine Ossum på fiolin og Thorleif Westby på trekkspill. Går det som vi håper, blir gjestelisten enda lengre.

Decibel har i jubileumssesongen styrket besetningen med ytterligere noen nye og spennende stemmer. Decibel teller nå totalt 16 kvinner, inkludert ensemblets musikalske leder, Camilla Ossum.

Middag før konserten?
Det er mulig å kjøpe en kombinasjonsbillett med en to-retters middag før konserten. Vi har nemlig inngått et samarbeid med Sørsida grill for anledningen. Sørsida grill betjener også baren i konsertlokalet.

APR
14
LØR
Kraftklang med Decibel
Sted: Gamle kraftstasjonen i Hønefoss
Kr 250/500,- (inkl.avgift)
Kl: 19:00

Kommentarer:


comments powered by Disqus
 

AnnonserRingbillett:
Salgs og leveringsbetingelser 
Kontakt oss
Billetter:
Utsalgssteder
Gebyrer 
Arrangører:
Selg billetter via oss
Annonsering/reklame
Hjelp:
Spørsmål og svar
Gode råd
Sikkerhet
Andre nettsteder:
www.ringbutikk.no
www.ringblad.no