Brukernavn:
Passord:

 


Kulturhistorisk filmaften

Arrangør: Ringerike Kultursenter
Tid: 7. mars 2018

Historisk dokumentarfilm om skogbruket og skogsindustriens betydning for regionens vekst, utvikling og velstand. Premiere fremvisning 7. mars 2018, Byscenen.

Gjennom årenes løp har Hønefoss-Ringerike Rotaryklubb produsert et titalls filmer med opptak av sentrale personer i regionens utvikling. Filmene har blitt vist på filmaftener som har vært åpne for publikum. De to siste var opptak med gullsmed Fridthjof Jørgensens om byens historie, og med arkitekt Arnfinn Sæther som har tegnet mange bygg i bybildet de siste 50 år. Byscenen i Ringerike Kultursenter har vært fylt til randen ved de siste filmfrem-visningene.

Klubbens neste prosjekt er en film om skogbrukets og skogsindustriens historie og betyd-ning i Ringeriksregionen. Dette er et svært omfattende tema som vil kreve større innsats enn ved tidligere produksjoner. Opptak og produksjon legges på et høyere kvalitetsnivå, som møter dagens forventninger og gjør det mulig å eventuelt få den vist på NRK.

Rotaryklubben opererer med et budsjett på kr 450.000,- og forventer å legge ned rundt 400 dugnadstimer i prosjektet. Filmfotograf og produsent Steinar Hybertsen i Shybert Produc-tion er engasjert til å produsere filmen, som får en lengde på 50 minutter.

Skoler, biblioteket, andre aktuelle institusjoner og sponsorer vil disponere kopier av filmen uten kostnad. Det kan også bli aktuelt å lage en kortversjon, spesielt myntet på målgruppe barn og ungdom.

MAR
7
ONS
Kulturhistorisk Filmaften
Sted: Byscenen
Kr 150,- inkl avgift.
Kl: 19:00

Kommentarer:


comments powered by Disqus
 

AnnonserRingbillett:
Salgs og leveringsbetingelser 
Kontakt oss
Billetter:
Utsalgssteder
Gebyrer 
Arrangører:
Selg billetter via oss
Annonsering/reklame
Hjelp:
Spørsmål og svar
Gode råd
Sikkerhet
Andre nettsteder:
www.ringbutikk.no
www.ringblad.no