Brukernavn:
Passord:

 


Jubileumskonsert – MUA fyller 20 år

Arrangør: Ringerike Kultursenter
Tid: 17. februar 2018

MUA fyller 20 år

I inneværende skoleår er det 20 år siden musikklinja ved Ringerike videregående skole (populært kalt MUA) ble startet. I den anledning; Lørdag 17/2-2018 inviterer MUA til FESTFORESTILLING i byens storstue! Det blir en stor jubileumskonsert på Byscenen med bidrag fra både nåværende og tidligere elever. Kvelden vil by på alt fra nydelige, klassiske perler til hardtsvingende rytmiske låter. Det blir stort kor, små band og mange dyktige solister med fremføringer i ulike musikksjangre.

Gå ikke glipp av denne enestående jubileumskonserten!

Hold av datoen i kalenderen!

Opplev den unike festforestillingen på Byscenen LØRDAG 17/2-2018!

Litt om kveldens utøvere; I løpet av 20 år har mange fra MUA tatt steget videre og studert musikk (både klassisk og rytmisk!) ved høyskoler og universiteter. Du ser dem på TV. Ser du et program hvor de bruker utøvende musikere, er sjansen stor for at én eller flere av dem har gått på linja vår. ”Idol”, ”The Voice”, ”Hver gang vi møtes”, ”Skal vi danse”, ”Stjernekamp”…

Du ser dem på scenen med bl.a. Mari Boine, Karpe Diem, Donkeyboy, Silya, Gabrielle, Astrid S, til og med i Den Norske Opera & Ballett! Du ser dem her i byen! Det er nesten ikke et musikkarrangement i regionen uten at elever eller lærere er med. Noen av disse ser du også denne kvelden!

Så, takk til politikerne som stemte for at Ringerike vgs fortsatt kan gi et tilbud til dem som ønsker å drive med musikk, dans og drama samtidig som de får generell studiekompetanse.

FEB
17
LØR
Jubileumskonsert – MUA fyller 20 år
Sted: Byscenen
Kr 125/250,- inkl avgift.
Barn under 10 år gratis.
Kl: 19:00

Kommentarer:


comments powered by Disqus
 

AnnonserRingbillett:
Salgs og leveringsbetingelser 
Kontakt oss
Billetter:
Utsalgssteder
Gebyrer 
Arrangører:
Selg billetter via oss
Annonsering/reklame
Hjelp:
Spørsmål og svar
Gode råd
Sikkerhet
Andre nettsteder:
www.ringbutikk.no
www.ringblad.no