Brukernavn:
Passord:

 


Johann Sebastian Bachs Juleoratorium

Arrangør: Ringerike Vocalis
Tid: 6. og 7. januar 2018

Ringerike Vocalis fortsetter tradisjonen med å sette opp større korverk, og denne gang blir det gjenhør med Bachs mektige Juleoratorium på to konserter.

Konserten lørdag 6.januar blir en del av innvielsesprogrammet for den nyoppførte Hønefoss kirke, mens konserten søndag 7.januar blir i Hole kirke, der koret har pleid å ha sitt tilholdssted.

Til konsertene er det anerkjente orkesteret Barokkanerne leid inn, og fire framragende solister tar seg av solistpartiene:

Gunda Marie Bruce, sopran
Marianne Bye Granheim, mezzosopran
Magnus Staveland, tenor
Magne Fremmerlid, bass

Magne Fremmerlid har vært solist med koret to ganger tidligere, og har blitt vel kjent i presse og lokalmiljøet som bassen med den malmfulle røsten. Fremmerlid var fra 1997-2016 fast ansatt i solistensemblet til Den norske opera.

De andre tre solistene synger med Ringerike Vocalis for første gang.

Tenoren Magnus Staveland er i likhet med Fremmerlid tilknyttet solistensemblet ved Den Norske Opera. Ved siden av driver han utstrakt frilans-virksomhet, og er svært etterspurt både i inn- og utland til operascener, kirkemusikkoppsetninger og festivaler.

Sopranen Gunda- Marie Bruce trekker stadig fulle hus på konserter. Mange fra lokalbefolkningen kjenner henne fra sommerkonsertene på Hadeland glassverk, Mariakirken på Granavollen og Bønsnes sommerfestival. Bruce bor på Eina, men kommer opprinnelig fra Oslo.

Mezzosopranen Marianne Bye Granheim er den yngste av solistene, og tok sin Bachelor-eksamen i fjor ved Grieg-akademiet i Bergen med toppkarakter. Hun studerer nå til mastergrad ved Norges Musikkhøgskole. Marianne har tidligere gjestet Hole kirke med sanger av sin bestefar, Erik Bye.

Dette blir 12.året at koret setter opp et større korverk, og over 50 sangere er med denne gang. Medlemmene kommer fra Hole, Ringerike, Modum, Jevnaker, Hadeland, Hallingdal, Bærum og Oslo.

Dirigent på konsertene er kantor i Hole kirke, Grethe Ulversøy, som er korets grunnlegger og har vært dirigent helt siden koret ble startet i 2006.

JAN
6
LØR
Johann Sebastian Bachs Juleoratorium
Sted: Hønefoss Kirke
Kr 250,- inkl.avgift
Kl: 19:00
JAN
7
SØN
Johann Sebastian Bachs Juleoratorium
Sted: Hole Kirke
Kr 250,- inkl.avgift
Kl: 18:00

Kommentarer:


comments powered by Disqus
 

AnnonserRingbillett:
Salgs og leveringsbetingelser 
Kontakt oss
Billetter:
Utsalgssteder
Gebyrer 
Arrangører:
Selg billetter via oss
Annonsering/reklame
Hjelp:
Spørsmål og svar
Gode råd
Sikkerhet
Andre nettsteder:
www.ringbutikk.no
www.ringblad.no