Brukernavn:
Passord:

 


daelen – konsert med Marte Dæhlen

Arrangør: Fengselet
Tid: 16. november 2017

Marte Dæhlen fra Hønefoss har lenge spilt i den politiske bluegrass- og folkemusikkgruppa Albert og Elise. Der skriver og synger hun låter på norsk om arbeid, handelspolitikk, migrasjon, våpenproduksjon og oljeindustri. 29. september slipper hun hele debutalbumet sitt: «Easy version». På sin lille slipp-turné legger hun turen innom Hønefoss og spiller i Fengselet. Denne kvelden har hun med seg Hilde Zwaig Kolstad, også fra Hønefoss, på fele og sang, og Liv Inger Engevik på bass og sang

Etter ti år som musikkaktivist i Albert og Elise begynte hun å jobbe med sanger som både hadde annet innhold, uttrykk og språk. Det gjorde at hun høsten 2015 tok med seg gitaren og mandolinen til sørstatene i USA for å skrive mer og opptre med eget låtmateriale. Marte Dæhlen har nemlig røttene solid plantet i amerikansk country, gospel og pop.

De siste årene har Marte gått fra å skrive låter om hva det vil si å være et politisk menneske, til å skrive mer om hva det vil si å bare være et menneske. I singelen «Little Do We Know» synger hun om å være en del av en kultur hun både kjenner og ikke kjenner seg igjen i. Er det mulig å både forstå og forakte fremmedfrykt? Er egentlig frykt, og dermed hat, egentlig en del av den norske folkesjela?

«Little Do We Know» er debutsingelen under artistnavnet daelen. Singel nummer to: «I won’t tell your mother» er tilgjengelig i september.

NOV
16
TOR
daelen – konsert med Marte Dæhlen
Sted: Fengselet
Kr 220,- inkl. avgift
Kl: 19:00

Kommentarer:


comments powered by Disqus
 

AnnonserRingbillett:
Salgs og leveringsbetingelser 
Kontakt oss
Billetter:
Utsalgssteder
Gebyrer 
Arrangører:
Selg billetter via oss
Annonsering/reklame
Hjelp:
Spørsmål og svar
Gode råd
Sikkerhet
Andre nettsteder:
www.ringbutikk.no
www.ringblad.no