Brukernavn:
Passord:

 


Det Svære Rakfisk(s)laget

Arrangør: General Hotell
Tid: 4. november 2017

Det Svære Rakfisk(s)laget" er et utmerket alternativ til det tradisjonelle julebordet eller julesamling for vennegruppa! Gjør noe sammen som vil huskes i lang tid.

Lørdag 4.november kan du oppleve det SVÆRE RAKFISK(S)LAGET her på General Hotell. Har du ikke tid til å reise til Rakfiskfestivalen denne helgen, så kan du allikevel få en tydelig smakebit her hos oss! Vi serverer den beste fisken, det viktige tilbehøret, minishow med Sigmund Dehli og Gunnar "GP" Pedersen - og hjelper til med transporten om du har behov for det! I stikkordsform får du bål, spekepølse, langbord, rakfisk, noen groviser, tradisjonsrik musikk og underholdning - med matchende drikke!

Her på huset har vi lidenskap for rakfisk. Vi simpelthen elsker rakfisk! I år har vi gjort oss skikkelig flid, reist til Valdres og identifisert de beste leverandørene på de viktigste råvarene. Denne kunnskapen har vi omsatt til tidenes beste rakfiskpakke og ett enkeltarrangement hvor hvem som helst kan få plass ved bordet!

Storelva, som renner rett forbi oss, er en del av Begnavassdraget. Vi har fulgt vassdraget nordover for å lage en pakke som inneholder det beste fra alle tradisjonene fra Fagernes og ned til oss - og dette kaller vi "Begnalinja". Valdres har spilt en sentral rolle for matfatet på Ringerike så langt tilbake som våre oldeforeldre kan huske og vi synes "Begnalinja" demonstrerer dette på en god måte.

Det er dog enkelte produkter vi har hentet andre steder fra, uten at vi føler at det går på kompromiss med tradisjonen selvsagt.

"Det Svære Rakfisk(s)laget" er et utmerket alternativ til det tradisjonelle julebordet eller julesamling for vennegruppa! Gjør noe sammen som vil huskes i lang tid.

For mer informasjon, les her.

NOV
4
LØR
Det Svære Rakfisk(s)laget
Sted: General Hotell
Kr 535,- inkl. avgift
Kl: 18:30

Kommentarer:


comments powered by Disqus
 

AnnonserRingbillett:
Salgs og leveringsbetingelser 
Kontakt oss
Billetter:
Utsalgssteder
Gebyrer 
Arrangører:
Selg billetter via oss
Annonsering/reklame
Hjelp:
Spørsmål og svar
Gode råd
Sikkerhet
Andre nettsteder:
www.ringbutikk.no
www.ringblad.no