Brukernavn:
Passord:

 


Stones Rock m/Lille Boy Blue & The Blue Boys

Arrangør: Ringerike Kultursenter
Tid: 10. november 2017

Fredag 10 november er det atter en gang, etter stor suksess, duket for Stones Rock - Little Boy Blue and the Blue Boys i Bysalen Amfi - med ferskt Rolling Stones - repertoar som ligger nære den samme låtlista som The Rolling Stones serverte på sin siste tour med utgangspunkt noen av setliste til Havanna CUBA conserten fra mars 2016 ( DVD Havanna Moon ).

Stones Rock (Little Boy Blue & the Blue Boys) har vært kjent som ett solide tribute band til Rolling Stones siden de startet opp i 1990, men har hele tiden lagt vekt på å oppdatere seg i takt med forbildene. De siste årene har de blant annet fått spille sammen med Lisa Fischer, Bernard Fowler og Blondie Chaplin, som alle er og har hvert faste band medlemmer av selveste Stones både i studio og på verdensturneer. I år spiller Stones Rock ( Little Boy Blue and the Blue boys ) med en nytt line up, Harald og Knut har sluttet , og inn har kommet SVEIN HÅKON LIEN ( fra Gutta Fc og Creegles) og TURE JANSON ( JailhouseRock gitaristen ) .

Disse 2 gitaristen er kanon bra og har løftet LBB&BB til nye høyder. Etter flere års pause er EINAR LUNDSTAD som var pianist til bandet siden opstarten i 1990, tilbake på scene fredag 10 November.

På Bysalen Amfi stiller Hønefossbandet med basis band, kor og blåseseksion. En kveld der "alle" fra byen møtes . Det blir da STINN BRAKKE og SATISFACTION GUARANTEED!!

NOV
10
FRE
Stones Rock m/Lille Boy Blue & The Blue Boys
Sted: Bysalen Amfi
Kr 275,- inkl avgift.
Aldersgrense 20 år
Kl: 22:00

Kommentarer:


comments powered by Disqus
 

AnnonserRingbillett:
Salgs og leveringsbetingelser 
Kontakt oss
Billetter:
Utsalgssteder
Gebyrer 
Arrangører:
Selg billetter via oss
Annonsering/reklame
Hjelp:
Spørsmål og svar
Gode råd
Sikkerhet
Andre nettsteder:
www.ringbutikk.no
www.ringblad.no