Brukernavn:
Passord:

 


Make Me Dance

Arrangør: Brageteatret
Tid: 2. november 2017

Make Me Dance med lokale TILT-innslag.

Make Me Dance er en koreografert konsert. Gjennom bevegelse, lyd og tekst undersøker tre dansere og én musiker hvorfor de har endt opp nettopp som profesjonelle kunstnere. Make Me Dance er en forestilling som handler om valgene vi tar, og om de små, men samtidig universelle historiene som former oss som mennesker.

Denne kvelden byr på mye spennende! Før forestillingen viser lokale barn og unge resultatene fra TILT-Ringerike. Det blir premiere på Ringerikes egen dansefilm – kanskje du vil se noen du kjenner? Og etter forestillingen avslutter Drolsum Stasjon med en minikonsert hvor alle kan hive seg ut i dansen.

Medvirkende:
Koreografi: Anne Holck Ekenes og Pia Holden
Dansere:
Julie Drønen Ekornes/ Nora Martine Svenning
Jens Jeffry Trinidad
Hugo Marmelada
Komponist og musiker: Improvisível (Marcus Amadeus)
Scenografi: Mie Dinesen
Kostyme: Mats Dinesen
Dramaturg: Elin Amundsen Grinaker
Lysdesign: Thomas Evensen

Produsert av Brageteatret og Panta Rei Danseteater.

For mer informasjon om Brageteatret, Panta Rei Danseteater og TILT se www.brageteatret.no

Brageteatret AS - Regionteater for Buskerud, eies av Drammen kommune og Buskerud fylkeskommune, og holder til på Union Scene i Drammen. Teatrets spesielle fokus på forestillinger i barn og unges perspektiv, har bl.a. gitt dem ansvaret for scenekunsttilbudet i Den kulturelle skolesekken i Buskerud. F.o.m. 2010 fikk teatret utvidet sitt oppdrag og har siden produsert forestillinger til hele befolkningen i Buskerud.

Panta Rei Danseteater (PRD) er et dansekompani med base i Oslo. Kompaniets signatur er forestillinger som engasjerer på ulike plan og er tilgjengelige for et bredt publikum. PRD er blant Norges ledende kompanier for undervisning i kreativ dans for barn og unge, og har mottatt en rekordstor bevilgning på fem millioner kroner fra Sparebankstiftelsen DNB, som skal brukes til at store deler av Østlandet kan danse seg gjennom 2015-2017.

TILT er et treårig danseprosjekt som skal få store deler av Østlandet til å danse. Panta Rei Danseteater samarbeider med tre regionteatre over tre år og skaper en ny produksjon for turne hvert år. Turneene følges opp av skreddersydde danseprosjekter i hver kommune og hver by. TILT skal være et inkluderende prosjekt for både profesjonelle og amatører i Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og Oslo. Dans er kunst, dans virker samlende og dans er noe som skaper glede. TILT skal både skape danseglede, gi gode kunstopplevelser og være utgangspunkt for diskusjoner og samtaler. TILT! Første stopp var Østfold i 2015, deretter sto innlandet for tur i 2016 og siste runde foregår nå, i 2017 i Buskerud.

Her kan du lese om TILT: tiltdans.no

NOV
2
TOR
Make Me Dance
Sted: Bysalen Amfi
Kr 165,-/90,- inkl.avgift
Kl: 18:00

Kommentarer:


comments powered by Disqus
 

AnnonserRingbillett:
Salgs og leveringsbetingelser 
Kontakt oss
Billetter:
Utsalgssteder
Gebyrer 
Arrangører:
Selg billetter via oss
Annonsering/reklame
Hjelp:
Spørsmål og svar
Gode råd
Sikkerhet
Andre nettsteder:
www.ringbutikk.no
www.ringblad.no