Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 4. mai 2013

40 År med KYSSesyken med Bruce Kulick med venner.

Vi feirer KISS 40 ÅR Som artist på Glassheim med KISS EXPO og konsert og Meet And Greet med stjernene lørdag 4 mai.

Årets store konsert for tilhengere av KISS , Motley Crue , Alice Cooper , er et superlag fra Los Angeles som har en lengre fartstid i stjerneklassen de bøsker Glassheim Lørdag 4 mai.

Bruce Kulick (Ex Kiss), John Corabi (Motley Crüe) Vil kjøre en akustisk konsert på 40 min med låter fra KISS , Motley Crue , Union La ikke denne kjansen gå fra deg og møt opp på Glassheim lørdag 4 mai.

Bruce Kulick overtok gitaristrollen for Mark St John i rekken av Ace Frehley´s arvtagere i Kiss i 1984, og spilte fast i bandet i det meste av den sminkefrie perioden til 1995.

John Corabi, som var med i Motley Crüe fra 1992 til 1996 – da Vince Neil var ute. I høst gikk det også rykter om at skulle bli ny vokalist i Van Halen, hvis det ikke fungerte med David Lee Roth.

Chuck Garric, som har spilt fast i Alice Cooper Band siden 2002. Han kommer med bandet sitt Beasto Blanko. Han vil prøve på og få med seg dattra til Alice Copper Calico Cooper over til Glassheim også. Bruce Kulick og John Corabi vil være med Beasto Blanko på to Kiss og to Motley Crue låter i settet.

For fansen er det nok ekstra morsomt at de nærmest utelukkende spiller låter av Kiss, Motley Crüe og Alice Cooper.

Kiss EXPO KL.1200 - Kl.1800
KISS effekter, med muligheter til å få signert vinyl, cd'er og lignende, samt at fansen kan få ta bilder sammen med artistene, og det vil også bli andre KISS relaterte happeninger.

Det jobbes også med KISS merchandise selgere som ikke er like lett tilgjenglig i Norge til vanlig. Man skal heller ikke se bort i fra at en eller annen norsk eller internasjonal gjesteartist dukker opp også!

Konsert med ESP + Specal guest Sister Sin og Thunderbolt KL.1800 - KL.0030

Info:

Tid:

4. mai 2013

Sted:

Glassheim, Jevnaker

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: