Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Tett på Jørn Hoel

Enkelte artister har evnen til å levere full pott hver gang de opptrer, Jørn Hoel er en slik artist. Med sin særegne stemme, selvironi, udødelige sanger, lune kommentarer, betraktninger og små anekdoter om tekstene og historiene bak, kan vi love deg en helstøpt aften.

Da Jørn dukket opp som deltager i Hver Gang Vi Møtes fikk vi et varmt og lunt møte med en av Norges beste artister. For som han sier selv; «Vi trenger alle en dose balsam for hjerte og sjel, spesielt om vinteren».
Jørn synger like særpreget og sensuelt på Tromsø-dialekt som på engelsk, og har like godt grep om sine slagere fra 80-tallet som den latinamerikanske musikken – til tross for at han er fra Nordens Paris.
«På denne turneen vil sangene mine fremstå slik de er skrevet. Jeg liker den utfordrende nærheten som oppstår i et lokale med et sittende publikum tett på, med bare meg selv og en musiker til på scenen. Jeg elsker å skape dette samspillet med publikum, og det blir enda lettere å flørte og improvisere. Og det er spennende! Da hjelper det å ha noen kjente og folkelige sanger som får publikum engasjert til å synge med.
Litt skremmende også egentlig å skulle være så naken foran et publikum, men samtidig er det en flott følelse å kommunisere så direkte med folk» sier Jørn.
Jørn Hoel er en mester i å være seg selv, samtidig som han skifter mellom det melankolske, gjennom blues toner til operafølelser, og til det fyrrige latinamerikanske. Er det en artist i Norge som får det til å svinge på morsmålet, så er det Jørn Hoel.

Velkommen til en hyggelig kveld i storstua i låven på Utvika.
Restauranten er åpen fra 17.00 og frem til konsertstart.

Aldersgrense: 20 år

Info:

Tid:

17. august 2024

Sted:

Utvika Gård & Camping

Forestillinger:

17. august 2024
kl. 20:00
Tett på Jørn Hoel
Sted: Utvika Gård & Camping | Kr 430,- inkl avgift. Aldersgrense: 20 år
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: