Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Agora Humbar: Inger Hannisdal/Ian Mykyska (norsk-tsjekkisk strengelek)

Agora Kulturkafé og Humbar inviterer til nok en spennende konsertkveld. Inger Hannisdal spilte for Agora i Hønefoss januar 2023, med prosjektet North/West/South/East - som hun våren 2023 fikk Spellemannsprisen for! Hun har studert musikalske tradisjoner i flere kulturkretser, og har renomme som en av de mest spennende unge komponistene/utøverne i Norge innen overskridende jazz/folk/verdensmusikk.

Norske Inger Hannisdal og tsjekkiske Ian Mikyskas utforskende duo har tidligere spilt konserter i Slovakia og Tsjekkia, og drar nå på mini-turné til Norge. Duoen spiller metaforisk og bokstavelig talt på mange strenger; på Hannisdals fiolin og Mikyskas viola da gamba - en forgjenger for dagens strykeinstrumenter, som var særlig populært i renessansen og barokken - utforsker de klangmulighetene på de to instrumentene i samspill.

Resultatet er tidløs musikk som oppstår i øyeblikket, som henter inspirasjon både fra barokk- og tidligmusikk og fra ny, eksperimentell samtidsmusikk. Gjennom fri improvisasjon oppstår vare lydlandskap, nye og overraskende klanger, vakre melodier og plutselige eksplosjoner av energi.

Velkommen til en spennende musikkopplevelse med denne dyktige og strengelekende duoen!

Info:

Tid:

26. juni 2024

Sted:

Humbar

Forestillinger:

26. juni 2024
kl. 19:00
Agora Humbar: Inger Hannisdal/Ian Mykyska
Sted: Humbar | Kr 220,- inkl.avgift
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: