Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 10. april 2024

Lillelørdag 2024

Vi har den glede å invitere alle kvinner i Ringeriksregionen, men ikke utelukkende og gjerne også menn, til årets festaften med kåringen av årets kvinnelige forbilde i Ringeriksregionen.

Vi har et spennende program på Klækken Hotel, i tillegg til velkomstdrikk og et nydelig måltid servert av vertskapet på Klækken hotell, skal vi i år også bli loset gjennom kvelden av Modumskvinnen Aase Kristin Andreassen.

Underholdning blir i år også lokal, og det fantastiske voksne koret til Showskolen, Vokalkompaniet kommer! De synger flere musikksjangre og a-capella, oi som vi gleder oss til dette.

Vår hoved foredragsholder i år er en dame i vinden, bokstavelig talt. Hun tar med seg sitt foredrag «Best i motvind», et foredrag hun har holdt på Chat Noir i Oslo. Dette er en unik mulighet til å oppleve et inspirerende foredrag fra en av Norges beste idrettsutøvere gjennom tidene! Maren Lundby kommer på LilleLørdag! Og så skal vår gode Marie Risan få lov til å ta en prat med Maren Lundby, slik bare hun kan. Vi ønsker å fremheve de kvinnelige ressursene i Ringeriksregionen. Og et av midlene er vår verdsatte kåring av Årets kvinnelige forbilde, og etter et par måneder med nominasjoner og en nøye utvelgelse av juryen, skal vi presentere de fem finalistene i Årets kvinnelige forbilde. Og i denne forbindelse er vi glade for å kunne avsløre at Årets kvinnelige forbilde 2022, Ellen Gustavsen, skal holde et spennende innlegg for oss før finalister blir gjort stas på og til sist vinneren av Årets kvinnelige forbilde kåres.

Velkommen til Lillelørdag!

Info:

Tid:

10. april 2024

Sted:

Klækken hotell

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: