Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 21. mars 2024

Agora Humbar: ARY MORAIS & BAND

Agora Kulturkafé har gleden av å ønske Ary Morais & Band tilbake til Hønefoss, og Humbar! Han har spilt for Agora Kulturkafé to ganger før, seinest på Humbar-terrassen sommeren 2022. Det blei en dundrende suksess, og publikum nøt de sommer-rytmiske impulsene til fulle, og viste stor begeistring. Nå skal vi fyre opp våren med Ary Morais, og oppleve at Humbar fylles av rytmer og livsglede før påske!

Ary Morais kommer opprinnelig fra Kapp Verde, men har hatt base i Norge i lang tid. Etter hvert fant han musikalske samarbeidspartnere, og har etablert seg som artist i Norge. Sommeren 2023 ga han ut sitt femte album, «Cruzando Fronteiras». Dette materialet presenteres på Humbar-konserten 21.mars, sikkert i tillegg til tidligere godbiter!

Albumets tittel, som på norsk betyr "å krysse grenser" består av åtte spor og det ble opprettet med den hensikt å presentere en spennende blanding av Kappverdiske rytmer og elementer i norsk jazzmusikk.

Ary Morais synger normalt på kreolsk, men skrev sangen "Trist som faen", inspirert av tittelen på boka av Ari Behn. Under konserten vil du bli invitert på en reise gjennom de mest kjente kappverdiske musikkstilene som morna, coladeira, mazurca og funana men også gjennom karibiske rytmer påvirket av norsk jazzmusikk. Ary Morais og hans fantastiske band garanterer at du vil bli revet med av de Lusofone rytmene.

Før konserten vil vi ha en kort samtale med Ary, for å få litt inspirerende bakgrunnskunnskap om hans opprinnelsesland: Kapp Verde-øyene. Og om hans møte med Norge, og gradvise inntog som deltaker og bidragsyter i utviklingen av norsk-basert verdensmusikk.

Bandet han har med seg er satt sammen av glitrende musikere. Thorbjørn Sandvik spilte også for Agora Kulturkafé tidligere, allerede i 2018 med Marimbondo Gigante, et band med latino-rytmer og gitarrock som særpreg. Legenden Celio Carvalho er i seg selv verdt inngangsbilletten! Celio kom til oppdrag på Club7 i Oslo ca 1980 - og blei her! Han har bidratt på en uendelig mengde norske konstellasjoner og musikalske prosjekter – og er en perkusjonist i verdensklasse! Bandet 21.mars: Ary Morais – vokal, Celio Carvalho – perkusjon, Torbjørn Sandvik – gitar, Ketil Kielland Lund – piano, trekkspill og flygelhorn

Info:

Tid:

21. mars 2024

Sted:

Humbar

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: