Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 27. februar 2024

Agora Sakral: Marko Topchii - gitarist i verdensklasse

Agora Kulturkafé kan med stolthet og glede avsløre at Marko Topchii kommer til Hønefoss! Konserten kommer til i et samarbeide mellom Agora K, Norsk Gitarforening og Hønefoss Kirke/Menighetsråd.

Den multiprisvinnende, superrenommerte, ukrainske, klassiske gitar-maestroen kommer på en kort gjennomreise til Norge, på sine verdensomspennende turneer - og holder en av sine svært få konserter i Hønefoss Kirke.

Dette er en begivenhet du ikke bør gå glipp av! Vår eminente lokale klassisk-gitarist, musikklærer og musiker Kjetil Heggelund sier: "han er den aller beste, akkurat nå!" Topchii har et mangslungent repertoar, og vi kan glede oss til strålende, virtuose versjoner.

I 2023 vant han den gjeve prisen for beste, internasjonale konsertgitarist - i regi av Guitar Foundation of America. Det er etter å ha vunnet 55 førstepriser i internasjonale kåringer i de 16 årene siden 2007-2023 - og en rekke andre utmerkelser i tillegg, i en rekke land, verden rundt.

Topchii ble født i Kiev, Ukraina 1991. Oppvokst i en musikerfamilie begynte han å spille gitar som 4-åring, og fortsatte studeir til øverst nivå i Ukraina fram til 2016 - hvorpå han fortsatte studiene i San Fransisco, fram til 2019.

Detter er en unik mulighet til å oppleve klassisk gitarmusikk - med en utøver i verdensklasse! Spre budskapet, ta med flere og kom til musisk-sakral inspirasjon i kirken denne vinterkvelden!

Agora Kulturkafé støttes av Norsk Kulturråd, Ringerike kommune, Kultur - og på denne konserten av Norsk Gitarforening.

Info:

Tid:

27. februar 2024

Sted:

Hønefoss Kirke

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: