Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 14. januar 2024

Brahms Requiem med Ringerike Vocalis

Ringerike Vocalis har i mer enn 15 år framført større kirkemusikalske verk sammen med orkester og solister. Da koret for snart et år siden framførte Händels Messias, trillet Ringerikes Blad like godt en sekser. Nå inviterer koret til ny konsert med orkester og solister, og denne gang står det kjente «Ein Deutsches Requiem» av Johannes Brahms på programmet; et vakkert verk som er skrevet til trøst for menneskene. Med dette verket fikk Brahms sitt gjennombrudd som komponist.

Brahms Requiem framføres i Hønefoss kirke lørdag 13.januar kl. 18.00 og i Hole kirke søndag 14.januar kl. 18.00.

Med seg har koret profesjonelle musikere i Oslofjord Kammerfilharmoni og solistene Gunda-Marie Bruce og Olle Holmgren.

Sopranen Gunda-Marie Bruce har vært solist med Ringerike Vocalis flere ganger og blitt en publikumsyndling i distriktet vårt. Baryton-solisten Olle Holmgren er solist med koret for første gang. Til vanlig synger han i Det Norske Solistkor ved siden av frilans virksomhet. Første-fiolinist i orkesteret er Stig Nilsson, som i mer enn 30 år var konsertmester i Oslo Filharmoniske orkester.

De rundt 50 sangerne i det ambisiøse koret kommer fra et stort område. Kjernen er fra Hole, Ringerike og Jevnaker, men koret har også medlemmer fra Hemsedal, Hadeland, Asker, Bærum og Oslo.

I år som tidligere holdes det hele sammen av dirigent Grethe Ulversøy, som er kantor i Hole kirke.

Antagelig er dette første gang Brahms Requiem framføres i regionen vår. Vi kjenner i hvert fall ikke til at det har vært satt opp i området før.

Info:

Tid:

13. og 14. januar 2024

Sted:

Hønefoss og Hole Kirke

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: