Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Aftensang

Årets Aftensang er den viktigste advents- og julekonserten fordi inntekten i sin helhet går til nødstilte i Ringeriksregionen.

Hønefoss-Ringerike Rotaryklubb arrangerer Aftensang den 12. desember 2023 kl. 19:00 – 20:30 i Hønefoss kirke. Billetter selges gjennom Ringbillett (eller kan kjøpes hos ByLab i Hønefoss sentrum og ved inngangen i kirken). Denne konserten passer for alle aldersgrupper.

Rotary har som motto «å gagne andre». Det betyr at vi skal stille opp og hjelpe der vi kan. Alle som bidrar til og deltar i dette prosjektet gjør det frivillig og uten bidrag. Hele inntekten vil gå uavkortet til Frelsesarmeens arbeid for nødstilte på Ringerike, dvs. til mat, og til julegaver til barna.

Klubbens president vil være kveldens konferansier. Det blir litt allsang og lesning av juleevangeliet, og musikken denne kvelden vil være variert julemusikk fremført av: Ringerike mannskor er et mannskor på 30 medlemmer som synger variert musikk, men med en hovedvekt på klassiske mannskorsanger. Dirigent er Leif Berger.

Veterankorpset ble stiftet i 2004 som et alternativ til musikere i regionen som gjerne ville være litt mindre aktive. Korpset teller i dag ca. 30 medlemmer med ulike korpsbakgrunner. Korpset har 3 entusiastiske og dyktige dirigenter som hver på sin måte bidrar til å løfte korpset både musikalsk og sosialt. Selv om de fleste medlemmene er godt voksne, spiller de både kjent musikk, men også musikk med et moderne utrykk. Dirigent er Tore Bækkevold.

Frelsesarmeen PraySing med pianist Theo Koritzinky. Dette er et kor for alle i alderen 15-95 år. Koret har ca. 15 medlemmer. Stikkord for koret er fellesskap, sang og musikk, latter og glede. Dirigent er Gro Elin Hammer.

Rønnerdal Jazzband er et tradjazzband med 8 medlemmer som spiller piano, gitar, tuba, trommer, klarinett, trombone, trompet og tenorsaksofon. Repertoaret er i all hovedsak tradisjonelle jazzstandardlåter, men de går heller ikke av veien for å svinge opp en gammel salme.

Velkommen til en hyggelig juleopplevelse og til en mulighet for «å gagne andre».

Info:

Tid:

12. desember 2023

Sted:

Hønefoss Kirke

Forestillinger:

12. desember 2023
kl. 19:30
Aftensang
Sted: Hønefoss Kirke | Kr 200,- (inkl. avgift)
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: