Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 16. desember 2023

Agora Humbar: BLUESNIGHT/Broken Fingers Bluesband

Agora Kulturkafé i samarbeid med Humbar inviterer til førjuls-bluesnight!

I spissen for det ny-etablerte bluesbandet Broken Fingers kommer Åge Nymoen, en lokalt forankret mangesysler, entusiast og bluesgitarist, mangeårig ildsjel og initiator for bluesfestivalen og bluesklubben Norsia Delta i Hønefoss for noen år siden. Han vil nok selv forklare hvorfor bandet har fått navnet Broken Fingers!

I mange år sto han i spissen for Hard to Handle (som spilte for Agora K i Bassgarasjen for et par-tre år siden), et band som har spilt i bluesklubber og på festivaler landet rundt. Åge kjenner bluesmiljøene ut og inn - og med HtH preget han konsertene med sin følsomme bluesgitar, med sugende riff og vandrende soloer.

I Broken Fingers har han trommet sammen en gjeng med svært erfarne musikere, de fleste med lang bluesfartstid - samt en country-vokalist, som nylig har konvertert til bluesmenigheten!

Det er å forvente en god gammeldags blueskveld, og samtidig et spennende møte med et nytt band! Her bør det bli stinn brakke og tett feeling i desemberkvelden!

Om Broken Fingers Bluesband

En gjeng musikere som koser seg på Scenen!

Bandet speller både coverlåter/klassikere og egne låter.

Bandet består av disse erfarne musikerne:

Hans Skranefjell - Hammaond-Suzuki-artist, med mange års erfaring som session musiker fra både Norge og Island, har jobbet med mange av Islands største musikere.

Kai Åkerstrøm - trommeslager med bakgrunn fra punk hardcore miljøet på 90 tallet, men spilt i div blues band siste 5 årene, med flere opptredener på Notodden Blues Festival

Anine Brendhagen - singer/songwriter, tidligere trubadur, med røtter fra countrymusikk, og bakgrunn fra teater og dans. Tok i 2022 steget inn i bluesens verden, inspirert bl.a. av Janis Joplin og Etta James. "Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.”

– Plato Kjell Solheim - bass og bakgrunnsvokal, kjent fra "Prodigal Son", som ble kåret til årets beste showband gjennom tidene på bluesfestivalen i Phuket.

Åge Nymoen - gitarist, tidligere leder i Hard To Handle Bluesband. Spilt på Bluesklubber og festivaler i over 10 år. Har spilt sammen med mange norske og internasjonale artister, leder av Norsia-delta bluesklubb og bluesfestival

Billetter på Ringbillett.

Vipps i døra hvis ledige plasser.

Info:

Tid:

16. desember 2023

Sted:

Humbar, Nordre Torv

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: