Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 11. mai 2023

Frode Johansen – Bipolarnatt

Frode Johansen har blitt kalt mange ting: «Den norske visesangens arveprins», «En blanding av Øystein Sunde og Jo Nesbø» og «Norges beste låtskriver»

Frode er den prinsippfaste artisten med integritet mot det kommersielle. Han er artisten med mange klassikere, men ingen hits. Han er en av dem som går de anonyme kjempers vei i kampen for norsk musikktradisjon. Han er en ærlig formidler og en fantastisk gitarist. Han har et trofast publikum, og egen fanklubb. Nå gleder vi oss til han kommer tilbake til Fengselet i Hønefoss hvor han har holdt flere konserter tidligere for et begeistret publikum!

I BIPOLARNATT får vi låter og sjarmerende mellomsnakk om livet, ensomhet, kvinnesak og ekteskap. Alt pakket inn i en folkelig og humoristisk forestilling, alltid med en antydning mot et dypere alvor bak, presentert av en sammensatt artist som virkelig mestrer sceneformatet og det å holde sitt publikum ytterst på stolkanten gjennom halvannen time. Vi får mange nye låter som «Møt meg På Veiberg» og «Ta det svarte hjertet ditt og kom», men også klassikere som «Livet Ditt Lever», «Forsvunnet», «Sølvgrå» og selvfølgelig «En Liten Kopp Lykke».

Info:

Tid:

11. mai 2023

Sted:

Fengselet

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: