Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 22. mars 2023

Lillelørdag 2023

Lillelørdag – årets festaften for alle kvinner på Ringerike! I år får du muligheten til å oppleve to herlige engasjerte kvinner som brenner for et samfunn der kvinner og menn har samme verdi og lik tilgang på goder og posisjoner. I 2019 lanserte Ida Eliassen-Coker og Sigrid Bonde Tusvik magasinet ALTSÅ, som ble kåret til Årets magasin 2021.

Ida Eliassen-Coker er gründer av og sjefredaktør i magasinet ALTSÅ. Hun vil gi oss historien bak dette utradisjonelle og nyskapende magasinet, som er helt uten reklame, skjønnhetsstoff eller slanke- og kjøpepress. Styrkende, inkluderende og med kunst i stedet for reklame. Magasinet beskrives av leserne som rått, befriende, etterlengtet og nødvendig. For alle kjønn, men mest om kvinner. I 2021 fikk Ida prisen «Årets nyskaper» av Oslo redaktørforening, som selve drivkraften i den videre utviklingen av magasinet.

Sigrid Bonde Tusvik er kjent for sine sterke meninger og er et fantastisk fyrverkeri på scenen. En svært aktiv samfunnsdebattant som brenner for inkludering og kvinners rettigheter. Hun ønsker å engasjere og inspirere kvinner til å tørre å si sine meninger. Sigrid Bonde Tusvik er også den nest største aksjonæren i Altså.

Kvelden avsluttes med kåring av årets kvinnelig forbilde 2022. Innimellom alt dette krydres kvelden med musikalske innslag fra fire freske damer fra Hønefoss Storband. Årets konferansier er Aase Kristin Andreassen, til daglig helse- og sosialsjef i Modum kommune men som i flere år har vært å se på scenen i Modum kulturhus sammen med showgruppa The Amazing Wannabees . Hun er også mamma til fjorårets konferansier Artica.

Det blir velkomstdrink, goodiebags, tapastallerken og dessertbuffet! Velkommen til en uforglemmelig festaften!

Info:

Tid:

22. mars 2023

Sted:

Klækken hotell

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: