Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 21. mars 2023

Agora Humbar: Chansons Internationales m/Zwaig & Heyerdahl

Agora K og Humbar er stolte over å presentere Johanna Zwaig og Ragnar Heyerdahl med duoens unike program: Chansons Internationales! Fiolinisten Ragnar Heyerdahl sammen med sangeren og performancekunstneren Johanna Zwaig er entusiastiske utforskere og lidenskapelige tolkere av sangskatter fra en rekke forskjellige land.

Dette blir litt av en kulturreise! Og det blir både inderlig og kraftfullt når duoen Zwaig/Heyerdahl gjester Hønefoss. Med fiolin og stemme utforsker de mulighetene innen ulike musikalske sjangre og sanger på flere språk. Denne kvelden tar de oss med på en reise gjennom franske chansons, tango, flamenco, en palestinsk partylåt, Vysotskij på svensk og Dylans ”Blowin’ in the Wind”.

Johanna Zwaig er performancekunstner og sanger og aktiv innen både samtidskunstfeltet og musikkfeltet. Hun har studert teater i Paris og flamencosang i Jerez de la Frontera.

Ragnar Heyerdahl er fiolinist og komponist. Han spiller til daglig i Oslo-Filharmonien og er leder av bandet Sturm und Drang. Sin utdannelse har han fra Berlin, Brüssel og Budapest.

Zwaig/Heyerdahl har samarbeidet siden 2019. De har hatt konserter i bl.a. Island og Stockholm og har spilt jevnlig på Røverstaden (under Oslo Konserthus).

I 2021 ga de ut albumet ”Chansons Internationales”. I tillegg til å være albumtittel viser dette begrepet også til et pågående konsept, der repertoaret stadig utvides

Agora Kulturkafé støttes av Norsk Kulturråd, og Ringerike kommune, Kultur

Info:

Tid:

21. mars 2023

Sted:

Humbar, Nordre Torv

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: