Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 4. juni 2023

Agora Humbar: Real Ones

Agora Kulturkafé kan, i samarbeid med Ringerike Kultursenter, med stolthet lansere en skikkelig godbit for publikum i Hønefoss. Det legendariske Bergensbaserte bandet REAL ONES! Her bør folk gå mann av huse for å oppleve en unik blanding av folk, pop og rock, framført av førsteklasses musikere med scenekarisma og publikumstekke. Gjennom smått utrolige 29 år har Real Ones opparbeidet seg et rykte som et fantastisk liveband og som et av de mest originale norske bandene noensinne. Tolv album, fire Ep’er, to Spellemannpriser og mer enn 1000 konserter i 15 land på tre kontinenter senere, er de fem barndomsvennene klare for nye eventyr. Real Ones møter fremdeles smilende publikummere hvor enn de er. Fra Svalbard til Yukon, fra Shanghai til Mumbai, fra Havanna til New York

Real Ones fortsetter å bygge fanskarer over hele kloden med ny musikk og nye steder å turnere. Real Ones ble til i 1994 og startet som et tradisjonelt folkband. En konstant søken etter nye lydbilder og nye måter å gjøre ting på, har transformert dem til et av landets mest unike og eksperimentelle band innen folk, pop og rock.

«Real Ones har lenge vært Norges i særklasse beste liveband. Kanskje er de Norges beste band, punktum.» – Sven Ove Bakke, Dagbladet

Nå er Real Ones er tilbake, og denne gang handler det om naturen. Nytt album lanseres 13. januar. «Love Your Mother» er Real Ones’ trettende plate. Det har blitt et mer akustisk album enn de har laget på lenge, inspirert av latinamerikansk folkemusikk, og med fokus på deres trestemte vokalharmonier.

- Det låter organisk og naturlig, stort sett spilt inn live i studio, og det handler om naturen og om hvordan man lever midt i en økologisk krise. - Vi har gått tilbake til et rent akustisk uttrykk denne gangen, med innslag av latinamerikanske instrumenter som charango og fløyer, og med trestemt vokal sentralt i lydbildet, sier bandet.

Platen er produsert av Spellemannprisvinner Matias Tellez (girl in red, aha). Real Ones startet arbeidet med den første låten til albumet samme dagen som den første konserten deres ble avlyst på grunn av Covid, i mars 2020. De bestemte seg for å tilbringe kvelden i studio istedenfor. Da laget de den første låten til platen. Siden har det blitt flere økter i Real Ones’ eget studio.

Agora Kulturkafé støttes av Norsk Kulturråd og Ringerike kommune, Kultur.

Info:

Tid:

4. juni 2023

Sted:

Humbar, Nordre Torv

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: