Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Gledeshuset stand up-klubbkveld

Endelig en ny, gøy og rocka stand up-kveld på Gledeshuset!

Stand up-miljøet i Norge er økende og det har vi lyst å vise frem i Hønefoss. Vi kjører sikkelig standup-klubbkonsept hvor du vil se etablerte, up-and-coming og nye komikere gjøre stand up.

Vil vil også ha en spot for åpen mic hvor nye kan prøve seg og etablerte komikere prøver nye tekster.

Alt dette på én kveld over ca. to timer med pause, og til en hyggelig pris.

Konferansier: Jonas Rønning

Geir Ove Ovesen er stand up-er, skribent og norsklærer, og har vært med i gamet siden stand up slo igjennom på legendariske Christian Kvart i Oslo, på 90-tallet. Geir Ove har også vært på turneer med Stand up Norge, blant annet sammen med kveldens konferansier, og til våren kan du se ham på klubbscenen på Latter. Temaene hans spenner fra månelandingen til historier om egen far, fra tannregulering til korpsmusikk. Som norsklærer er Geir Ove også opptatt av hvor pussig språket vårt kan være, og siden de fleste av oss tar det i bruk hver dag, er gjenkjennelsesfaktoren høy, og latteren (ofte) det samme.

Kristin Horni er en dame i sin nest beste alder, opprinnelig fra Oslo, og opprinnelig både blond og tynn også. Hun er tekstforfatter og journalist, tidligere politiker og har en litt for lang erfaring med å være klassens klovn. Kristin har stått stand up fra 2016 og har blant annet stått på Oslo Humorfest tre ganger, Lillehammer Humorfestival to ganger og svinset innom mange stand up-scener i Innlandet og omegn.

Hun har gjort humorpodkast med Kjetil fra "Kjetil & Kjartan show" på TV2 og hun har startet både Stand Up Hadeland og Gjøvik & Toten stand up. Kristin er en som ler når andre faller, men antakelig ler hun høyest av seg sjøl. Sjølironien hennes er kronisk, dobbeltsidig og uhelbredelig - noe publikum får ta del i.

Nora Angeltveit er stand up komiker som det siste året har vært å se på scenen på Latter og blir å se på NRK «Latter live» på nyåret. Du har også kanskje sett henne lage mat på camp kulinaris eller på instagram der hun lager humoristiske sketsjer til sine 50.000 følgere.

Info:

Tid:

24. februar 2023

Sted:

Gledeshuset, Hønefoss

Forestillinger:

24. februar 2023
kl. 20:00
Gledeshuset stand up-klubbkveld
Sted: Gledeshuset | Kr 220/165,- (inkl.avgift)
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: