Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 24. februar 2023

Gledeshuset stand up-klubbkveld

Endelig en ny, gøy og rocka stand up-kveld på Gledeshuset!

Stand up-miljøet i Norge er økende og det har vi lyst å vise frem i Hønefoss. Vi kjører sikkelig standup-klubbkonsept hvor du vil se etablerte, up-and-coming og nye komikere gjøre stand up.

Vil vil også ha en spot for åpen mic hvor nye kan prøve seg og etablerte komikere prøver nye tekster.

Alt dette på én kveld over ca. to timer med pause, og til en hyggelig pris.

Konferansier: Jonas Rønning

Geir Ove Ovesen er stand up-er, skribent og norsklærer, og har vært med i gamet siden stand up slo igjennom på legendariske Christian Kvart i Oslo, på 90-tallet. Geir Ove har også vært på turneer med Stand up Norge, blant annet sammen med kveldens konferansier, og til våren kan du se ham på klubbscenen på Latter. Temaene hans spenner fra månelandingen til historier om egen far, fra tannregulering til korpsmusikk. Som norsklærer er Geir Ove også opptatt av hvor pussig språket vårt kan være, og siden de fleste av oss tar det i bruk hver dag, er gjenkjennelsesfaktoren høy, og latteren (ofte) det samme.

Kristin Horni er en dame i sin nest beste alder, opprinnelig fra Oslo, og opprinnelig både blond og tynn også. Hun er tekstforfatter og journalist, tidligere politiker og har en litt for lang erfaring med å være klassens klovn. Kristin har stått stand up fra 2016 og har blant annet stått på Oslo Humorfest tre ganger, Lillehammer Humorfestival to ganger og svinset innom mange stand up-scener i Innlandet og omegn. Hun har gjort humorpodkast med Kjetil fra "Kjetil & Kjartan show" på TV2 og hun har startet både Stand Up Hadeland og Gjøvik & Toten stand up. Kristin er en som ler når andre faller, men antakelig ler hun høyest av seg sjøl. Sjølironien hennes er kronisk, dobbeltsidig og uhelbredelig - noe publikum får ta del i.

Nora Angeltveit er stand up komiker som det siste året har vært å se på scenen på Latter og blir å se på NRK «Latter live» på nyåret. Du har også kanskje sett henne lage mat på camp kulinaris eller på instagram der hun lager humoristiske sketsjer til sine 50.000 følgere.

Hannah Christin Lerfaldet er en relativt fersk standup komiker som til tross for at hun bor i Oslo aldri glemmer hvor hun kommer fra - verdens navle, Sokna. Nå gleder hun seg til å komme tilbake til kjente trakter, og få en pause fra brune puber med tre pers i publikum.

André Jerman har, siden oppstarten i 2004, etablert seg godt i norsk standup, og gjort seg bemerket på både små og store scener. Med kjappe punchlines i egenopplevde historier, får han alltid publikum med inn i sin verden. André har vært med på flere forskjellige turnéer og hatt show med noen av landets fremste komikere, for eksempel «Hum orgalla» med Thomas Giertsen, Juleturné med Dagfinn Lyngbø og «Latter on Tour». André er også en mye brukt konferansier, og er ofte å se på klubbscenen til Latter. André er programleder på radiokanalen Radio Rock, og sammen med Jonna Støme lager han podcas ten "Støme og Jerman". Han har deltatt i tv-programmer som «Komiker i Arbeid», «4 stjerners middag», «Showman», «Cruiseliv», «Hjemme Alene», «Beat for Beat», «Stian Blipp Show», «Tidsbonanza» og «Latter Live». Allikevel er han nok mest kjent fra skjermen som Kristoffer Abel i TV-serien Nobel.

Info:

Tid:

24. februar 2023

Sted:

Gledeshuset, Hønefoss

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: