Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 27. januar 2023

Gledeshuset Stand-up klubbkveld

Endelig en ny, gøy og rocka stand up-kveld på Gledeshuset!

Stand up-miljøet i Norge er økende og det har vi lyst å vise frem i Hønefoss. Vi kjører sikkelig standup-klubbkonsept hvor du vil se etablerte, up-and-coming og nye komikere gjøre stand up.

Vil vil også ha en spot for åpen mic hvor nye kan prøve seg og etablerte komikere prøver nye tekster.

Alt dette på én kveld over ca. to timer med pause, og til en hyggelig pris. Kveldens konferansier: Jonas Rønning

Line up:

Marius Thorkildsen er kjent fra NRK-serien Latter Live. Han er en komiker som er selvironisk, energisk, sjarmerende og alltid veldig morsom. Gjennom de siste åtte årene har han stått på det som er å stå på av scener i Norge. I tillegg opptrer han jevnlig på de største scenene i landet med stor suksess, blant annet Latter på Aker Brygge. Han satt også opp sitt første soloshow "Føkkboi" i 2022, med stor suksess! Og høsten 2022 spilte han "Julelatter" på Latter for over 10 000 publikummere.

Helene Holtskog er et navn få kjenner, men mange bør merke seg. De siste årene har hun vært på vei opp og frem, og trigget latterbølger på store og små scener landet rundt. Du har kanskje sett henne i Latter Live på NRK? Helene ser verden utenfra og inn og får deg til å le av fordommene du ikke visste du hadde. Gled deg!

Sondre Stømer har turnert klubbscener, revyscener og bistro-kantiner væla rundt. Med eget soloshow, som support for ei og anna stjerne, eller en bøtteknott fra Vestlandet. Erfaringene er mange, tabbene likedan, og slikt blir det stand up av.

Otilie K. Skogmo er 24 år og jobber som lærer til daglig. Hun har gått på Showskolen i 10 år, vært med på revyen Helt Ammatør! Tre ganger, og var nytt tilskudd i O’jul med din glede i 2022. Fremover ønsker hun å satse mer på stand up, og skriver stadig vekk nye tekster.

Espen Abrahamsen er en stand up-komiker som har holdt på i 3 år. Espen forteller om livet som småbarnsfar, og det dagsaktuelle. Han har tidligere varmet opp for Hans Magne Skard og er nå med rundt for å varme opp for Dag Sørås.

Info:

Tid:

27. januar 2023

Sted:

Gledeshuset, Hønefoss

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: