Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 18. februar 2023

Agora Humbar YAGORI: RAYA & The Gypsy Legacy

RAYA kommer til Nordsida!

Den levende legenden, den enestående artisten, kokette scenepersonligheten og fabelaktige sangerinnen, den russisk-norske sigøynerdronninga, den internasjonalt anerkjente og vidt berømte talskvinne for sigøynernes kultur og rettigheter: RAYA - KOMMER TILBAKE TIL HØNEFOSS!

YAGORI betyr ild/flamme på romanes. Og det er akkurat det vi vil få oppleve! Raya er et gnistregn - som opphever tidas tyngdekraft. Og hun er en lidenskapelig humanist, som ser forbi grenser og forskjeller.

Raya kommer med sitt familie-ensemble, med hennes to virtuose barnebarn Aleco og Nikak på gitar, og med dattera Natasha som danser, medsanger og forteller - og sammen utgjør de Gypsy Legacy!

Familien har stått i spissen for den årlige sigøynermusikkfestivalen Yagori hvert år - de trommer sammen sigøynermusikere i Kulturkirken Jakob i Oslo, hentet fra øverst hylle og fra hele Europa. Og de har selv spilt på festivaler over hele Europa!

Agora Kulturkafé arrangerte konsert med Raya & Gypsy Legacy i mars 2018, og det var stinn brakke og magisk stemning på Restaurant Rumi. Når de endelig skulle tilbake - ønsket de seg et usnobbete, intimt og stemningsfullt lokale!

Og da får de oppleve HUMBAR - en perfekt setting for en unik opplevelse INGEN bør gå glipp av!

Før konserten kommer vi til å ha en samtale med Rayas ex-mann, Tore Jarl Bielenberg – og har bedt ham om å kåsere og øse av sin kunnskap: han er forfatter og en unik kjenner av sigøynernes kultur og historie.

Agora Kulturkafé støttes av Norsk Kulturråd, og Ringerike kommune, Kultur.

Info:

Tid:

18. februar 2023

Sted:

Humbar, Nordre Torv

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: