Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 25. januar 2023

Agora Humbar: Henderson, Fliflet, Burgess

Dette blir kro-konsert av beste merke! Gabriel Fliflet var i november i Hønefoss, og hadde en fantastisk konsert med Gabriels Novgorod. Nå kommer han tilbake med et annet konsept proppet med virtuositet, spilleglede og humør.

Henderson, Fliflet & Burgess spiller raske riler, så harpiksen fyker og gulvet gynger. Fele, trekkspill, piano, concertina og gitar. De synger om hvalfangst, vennskap og vågemot. På engelsk og norsk. Det er mye salt og sjø i luften. Avsporingene er mange. Her trives både vemod og gapskratt! Karene følger hverandre tett. Det flyter, det duver, det svinger - lett og tett, rått og godt.

Kevin Henderson er en av Storbritannias beste felespillere. Han er fra Shetland, den forblåste øygruppen nord for Skottland, hvor musikklivet bobler, og den tradisjonelle felemusikken står sterkt. Kevin har spilt fra han var liten gutt, og turnerer verden rundt, bl.a. som medlem av Fiddler´s Bid, Nordic Fiddler´s Bloc og den legendariske irsk-skotske gruppenBoys of The Lough.

Gabriel Fliflet er en nysgjerrig musiker som mange kjenner fra samarbeidet med trommeslager Ole Hamre i duoen Fliflet/Hamre, kvartetten Gabriels Novgorod eller ett av mange bestillingsverk, som Åresong(med dikt av Jon Fosse) og Rose(Robert Burns på norsk). Gabriel har trekkspill som hovedinstrument, synger, og spiller piano, og har samarbeidet med ledende folkemusikere som Berit Opheim, Odd Nordstoga og Jorun Marie Kvernberg.

Richard Burgess er engelskmannen som kom til Norge i 1976 med en ryggsekk og en gitar - og som er her ennå. I mellomtida har Burgess markert seg som en særpreget visesanger og folkemusiker, med en malmfull stemme som han akkompagnerer med gitar og concertina. Han opptrer både solo og i grupper som Doggerland, FatDog ogFoghorn. Han er også skribent, lærebokforfatter og kåsør

Agora Kulturkafe støttes av Norsk Kulturråd, og Ringerike kommune, Kultur

Info:

Tid:

25. januar 2023

Sted:

Humbar, Nordre Torv

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: