Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Blanda toner - Ringerike Veterankorps, Showskolens Vokalkompani og Rønnerdal Jazzband

Showskolens Vokalkompani, Rønnerdal Jazzband og Ringerike Veterankorpset opptrer i denne konserten både hver for seg i egne avdelinger og i flotte fellesnummer. Dette blir altså en variert og fin konsert - her blir det «blanda toner». Vi gleder oss til å spille og synge sammen!

Velkommen til konsert!

Vokalkompaniet:

Vokalkompaniet ble startet høsten 2019 og består av 15 kvinnelige sangere. Koret synger for det meste a cappella-arrangement i forskjellige sjangre, hovedsakelig pop/musikal.

Rønnerdal Jazzband:

Rønnerdal Jazzband er et tradjazzband med 8 medlemmer som trakterer piano, gitar, tuba, trommer, klarinett, trombone, trompet og tenorsaksofon. Alle bandmedlemmene spiller også i Ringerike veterankorps, men bandet har hjemmebase på Haugvang i Haugsbygda. Repertoaret er i all hovedsak tradisjonelle jazzstandardlåter, men de går heller ikke av veien for å svinge opp en gammel salme. Bandet spiller kun unntaksvis musikk som er skrevet etter at bandets medlemmer ble født.

Ringerike Veterankorps:

Korpset ble stiftet i 2004 og skulle være et alternativ til musikere i regionen som gjerne ville være litt mindre aktive. Vi har i dag medlemmer med ulike korpsbakgrunner, men også mange som finner frem igjen instrumentet etter en musikalsk dvaletilværelse. Vi teller ca. 30 medlemmer og har en variert og god besetning. Vi er så heldige å ha 3 entusiastiske og dyktige dirigenter som hver på sin måte bidrar til å løfte korpset både musikalsk og sosialt. Selv om de fleste medlemmene er godt voksne, velger våre dirigenter både kjente stykker, men også mer moderne musikkstykker som absolutt utvikler oss musikalsk.

Info:

Tid:

25. februar 2023

Sted:

Hønefoss Kirke

Forestillinger:

25. februar 2023
kl. 17:00
Blanda toner
Sted: Hønefoss Kirke | Kr 220/110,- (inkl. avgift)
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: