Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 13. april 2023

Dag Otto Lauritzen

Dag Otto Lauritzen - Hele Norges "oberst", tidligere proffsyklist, danseløve, sykkelkommentator for TV 2 og vinner av Mesternes Mester tar motivasjon til nye høyder! Dag Otto deler sin egen utrolige livsreise; om nedturene og oppturene, og ikke minst om de han har hjulpet på veien gjennom Kompani Lauritzen. Dette er et foredrag som går hjem hos alle! Små og store, unge og voksne.

Alt er mulig!

Litt drahjelp til å gjennomføre et krevende prosjekt eller takle andre utfordringer på jobben, fritiden eller privatlivet? Bli motivert av mesternes mester!

  • Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto Lauritzen blant annet i sitt foredrag om hvordan man kan ta tak i seg selv og sine omgivelser når man vil nå nye mål og prestere noe ekstra. Han snakker av erfaring. Som sykkelrytter vant Dag Otto store triumfer, men møtte også mange motbakker – i dobbelt forstand.
  • Utgangspunktet var egentlig umulig: I en fallskjermulykke mistet Dag Otto nesten benet. Det var bare han selv som så at det også lå muligheter i den fortvilte situasjonen. Et drøyt år etter ulykken vant han B-NM i sykling, og årene etterpå ble han norsk mester, to ganger nordisk mester, bronsevinner i OL, Norges første etappevinner i Tour de France og vinner av USAs største etapperitt, Tour de Trump.
  • Men Dag Otto måtte også takle mange skuffelser i karrièren. To ganger var han ørsmå marginer fra å bli verdensmester. Velten i innspurten i Japan i 1990 er rangert blant de bitreste nederlag i sykkelsportens historie….
  • Hvordan han reiste seg igjen? Oppskriften er like enkel som den er vanskelig: – Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer, sier Dag Otto.

Info:

Tid:

13. april 2023

Sted:

Byscenen, Ringerike kultursenter

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: