Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 3. februar 2023

CC Cowboys

ØNSKET, VENTET & SAVNET

- Vi har savnet dere! Vi har ventet på dere! Nå er tiden kommet, nå skal vi treffes! Forteller Magnus Grønneberg.

Det er et godt uthvilt CC Cowboys som etter frivillige og ufrivillige pauseår endelig skal ut og spille igjen. Bandet har brukt de siste årene til å gå inn og ut av studio, skrive nye låter og øvd på gamle låter. Nå er bandet endelig klar for en omfattende aktivitet.

- Lyden og synet av publikum, med allsang, liv og applaus, dere er ønsket, ventet og savnet. Håper vi sees! Forteller Grønneberg.

Ventet, ønsket og savnet.

CC Cowboys har turnert uten stans i tre tiår og blitt en del av det norske folks felles identitet. I 2022 slipper bandet ny musikk og et forsterket liveband gleder seg til å legge ut på veien med nye og gamle favorittlåter i repertoaret.

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.

KORK

Sommeren 2021 spilte CC Cowboys fire konserter sammen med Kringkastingsorkestret (KORK) i Holmenkollen. Det ga mersmak og sommeren 2022 slår de to bautaene sammen sine krefter på nytt. Tre konserter med KORK står på sommerens turne´liste. I tillegg ble konserten fra i fjor et TV-program på NRK og en fysisk og digitalutgivelse 13. mai.

Ny trommis

Agne Sæther har valgt å takke for seg etter 32 år bak slagverket i CC Cowboys. Det er uten dramatikk, og CC Cowboys ønsker Agne en lykke til videre. I år er det Henrik Maarud som tar over stikkene. Henrik startet sin musikalske karriere som fireåring med bror Amund og har siden vært en travel og ettertraktet trommis.

CC Cowboys 2022 er:

Magnus Grønneberg, gitar og vokal
Per Vestaby, bass
Jørn Christensen, gitar
Eirik Tovsrud Knutsen, keyboard
Henrik Maarud, Trommer
Kyrre Fritzner, multiinstrumentalist

Info:

Tid:

3. februar 2023

Sted:

Gledeshuset, Hønefoss

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: