Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet er flyttet til alleskulturhus.no

Your song – A tribute to Elton John

Gjør deg klar for et av landets beste hyllestshow, og nyt låter som Saturday Night’s Alright For Fighting, The B***h Is Back, Sacrifice og Can You Feel The Love Tonight med noen av Norges mest drevne musikere på scenen. I dette showet får du det beste fra Elton John-universet!

Med en over 50 a°r lang karriere bak seg, med 300 millioner solgte plater og over femti topp 40 hits pa° begge sider av Atlanteren, er Elton John en av verdens største artister. La°tene til Elton John har vært rundt oss sa° lenge at de nesten har blitt va°re egne. Det er da med dobbel bunn at denne forestillingen heter det samme som Eltons første store hit, «Your Song». Dette er blitt dine hits, sentrert rundt dine beste minner, enten de stammer fra 70-, 80,- 90-tallet eller enda senere.

Med et seksmannsband i ryggen, gjør Kjetil Groda°s Elton John bedre enn noen andre! Helt fra han rakk opp til tangentene pa° pianoet har det ga°tt i Elton John, og han har snart 20 a°r bak seg som Norges svar pa° den britiske legenden. Endelig kommer han til en scene nær deg, så nå er det bare å gjøre seg klar for en musikalsk festaften du sjelden har sett og hørt maken til!

Info:

Tid:

2. september 2023

Sted:

Byscenen, Ringerike kultursenter

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: