Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 15. desember 2022

Trine Rein - Julegaven 2022

Veien mot den niende runden med førjulskonserten Julegaven har vært innholdsrik på så mange vis, og i år har vi troen på at julestemningen vil bli noen ekstra hakk sterkere. Det er lenge siden vi har fått hygge oss sammen på naturlig vis, så denne gangen legger vi ruten lenger nord enn noensinne, inviterer fantastiske lokale kor, makser ut på musikerrekken, og topper laget med selveste Adrian Jørgensen som gjesteartist!

I Hønefoss Kirke treffer vi DaCapo som vil bidra til å sette den gode julestemningen for kvelden.

Trine Rein er kjent for å by på seg selv, holde seg godt innenfor en tradisjonell, norsk julefeiring samtidig som at hun gjerne hever takhøyden med opptil flere centimeter når hun besøker kirker rundt i landet i førjulstiden. Her skal publikum både få kjenne på andekt og høytid, men også glede og lettelse over å kunne samles til julefred og julefeiring igjen. Noen skråblikk på livet blir det gjerne med Trine Rein bak mikrofonen, og for de som kjenner henne som artist og sanger vet man at hun ikke sparer på kruttet når det kommer til vokale utfoldelser.

Med sin vakre, sårbare og sjelfulle stemme krøp Adrian Jørgensen godt inn i hjertet til både Trine Rein og publikum sist han var med som gjesteartist, og da var det ikke vanskelig å invitere ham igjen. Vi besøker hele 30 kirker under årets Julegaven, hvorav ti i Nordland, sju i Trøndelag, og tretten på Østlandet. I alle kirkene vi besøker treffer vi håndplukkede, lokale kor med fantastiske stemmer og dyktige dirigenter. Ensemblet i år består av:

Trine Rein – hovedartist/sanger
Adrian Jørgensen – gjesteartist/sanger
Olav Torgeir Kopsland – gitar, pedal steel
Eivind Kløverød – trommer/perkusjon
Kenneth Bjørdal – Hammond orgel/keys

Helge Taksdal – lyd/teknikk
MAF (Mission Aviation Fellowship) - crew

Velkommen til en varm, stemningsfull og oppløftende førjulskonsert!

Info:

Tid:

15. desember 2022

Sted:

Hønefoss Kirke

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: