Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 12. desember 2022

Et juleønske

En juleforestilling for hele familien!

Passer for alle aldersgrupper - barn, ungdom, voksne.

Det er jul igjen på Hotel Rosendahl, og Fru Rosendahl og hennes ansatte jobber iherdig for å skape den perfekte julefeiringen for alle sine gjester.

Juleidyllen slår sprekker da det plutselig begynner å skje mystiske ting på hotellet. Er det noen som forsøker å sabotere for den perfekte julefeiringen?

Samtidig, i et atelier, arbeider kunstneren Tidemann med de vakreste motiver. Hvem er han? Og hva er hans egentlige motiv? I jakten på svar åpnes det opp en vei til en annen tid og til et herberge.

Fra herberget til krybben, via hyrder, engler og vismenn, finner vi svarene, og Fru Rosendahl får et annet bilde av hva som er den perfekte julefeiringen.

Bli med på en musikalsk reise tilbake i tid, til barndommens jul med sin nostalgiske stemning. Ensemblet består av barn og ungdommer fra Kulturakademiet, sammen med voksne sangere fra Sentrumkirken. Det hele akkompagneres av profesjonelle musikere fra det lokale kulturlivet på Ringerike.

Hvert år siden 2001 har «Et juleønske» vært en del av det kulturelle programmet i desember på Ringerike. Dette er en av de største oppsetningene på kultursenteret gjennom året, som har blitt en populær og viktig førjulstradisjon for mange.

Arr: Stiftelsen Positiv Oppvekst i samarbeid med Sentrumkirken Ringerike

Billettpriser:
Voksen: 280/320 kroner
Barn: 200/220 kroner (under 16 år)
Gruppe: 250/280 kroner (ved kjøp av minst 10 stk)
Høyeste pris gjelder for rad 1-14, laveste pris rad 15-24.

Info:

Tid:

10. til 12. desember 2022

Sted:

Byscenen, Ringerike kultursenter

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: