Gledeshusets Vinklubb – Hvordan velge vin til maten
Gledeshusets Vinklubb – Hvordan velge vin til maten
Med Petter Mølkjær Klepelv
Mat og vin hører sammen og den totale opplevelsen kan bli større enn komponentene hver for seg. Men hvordan går man egentlig frem for å finne den perfekte kombinasjonen? Dette skal vi prøve å finne svaret på i Gledeshusets vinklubb denne gangen. Gjennom en del praktiske øvelser og noe teori skal vi oppleve hvordan smakene påvirker hverandre, og hvilke enkle regler vi kan forholde oss til for å gjøre et godt vinvalg. Dette blir en lærerik kveld hvor vi også smaker gode viner underveis.
Denne kvelden ledes av vinklubbens initiativtaker Petter Klepelv. Petter jobber til daglig som lydtekniker, men har en stor interesse for vin. Tidligere i år tok han sin WSET Level 3-utdannelse i vin ved Kulinarisk Akademi.
Det vil kun bli servert små smaksprøver på arrangementet, men det er mulig å bestille mat fra Glederiets tapasmeny underveis i arrangementet.