Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 6. desember 2022

Agora Sakral: Rom i herberget

Nok en gang har vi gleden av å ønske Gjertruds Sigøynerorkester og Solfrid Molland velkommen til Hønefoss! Den unike julekonserten "Rom i herberget" har nå blitt en tradisjon her i byen, og nå vil enda flere får anledning til å oppleve denne stemningsfylte miksen av julepregede fortellinger og norske julesanger, fargesprakende og melankolsk sigøynermusikk (som også trigger assosiasjoner til vår tids roma - på gata, uten rom i herberget). Gjertrud og Solfrid fyrer opp et ensemble av superdyktige musikere som oser av spilleglede, og som skaper en enestående, livsbejaende, tankevekkende og følelsesladd konsertopplevelse.

Dette er definitivt akkurat hva vi trenger i mørketida!

Det er også tradisjon at Ringerike Kirkeakademi samarbeider med Agora Kulturkafé om dette - men nytt denne gangen er at konserten i år blir arrangert i samarbeid med Ullerål Kirke/Menighetsråd.

Ikke å forglemme: vår lokalt forankrede representant i bandet er briljante Tom Karlsrud fra Ådal'n på trekkspell!

Musikere ellers, proppfulle av erfaring, dyktighet og spilleglede: Gjertrud Økland (fiolin), Solfrid Molland (trekkspill og sang), Helene Waage (cello og sang), Pål Thorstensen (bass), Georg Reiss (klarinett), Trond Villa (bratsj) - og cymbalom-mesteren Ernô Bango fra Budapest.

Agora Kulturkafé støttes av Norsk Kulturråd og Ringerike kommune, Kultur.

Info:

Tid:

6. desember 2022

Sted:

Ullerål kirke

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: