Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Agora Humbar Indisk aften - SUDESHNA SAROD m/Tarun

OBS! Merk endring av opprinnelig annonsert lokale, som følge av eierskifte på Rumi Restaurant!

Agora Kulturkafé har gleden av å presentere en kveld med indisk musikk på Humbar! To indiske musikere av ypperste klasse tar oss med på reise i et for mange ukjent musikalsk landskap – og gir smakebiter på musikktradisjoner med uendelig lange røtter i den rike indiske kulturen.

Indiske Sudeshna Battacharya har bodd i Norge siden 2015, og artistnavnet Sudeshna Sarod har opphav i instrumentet hun spiller. Hun lærte tidlig musikerfamiliens instrument sarod, og fikk i yngre år stor oppmerksomhet som en av få kvinnelige utøvere på sarod, Hun gikk i lære hos den verdenskjente sarod-mesteren Ustad Amjad Ali Khan fra hun var 8 år. I 2001 ble hun kåret til beste indiske musiker, og i 2002 fikk hun æresbevisningen den beste musikalske utøveren i India. Etter konsert-turneer i Europa ble hun invitert til 10-års kulturopphold av Kulturdepartementet i Frankrike, og levde med formidling, undervisning og kunstnerisk utfoldelse av indisk musikk. I Norge har hun undervist på Musikkhøgskolen, og har spilt på en rekke renommerte festivaler og med konstellasjoner av musikere.

Til turneen høsten 2022 har hun invitert med seg en glimrende, erfaren indisk musikerkollega som hun også tidligere har samarbeidet. Tarun Chattopadhyay spiller tabla. Dette er en sjelden anledning til å kombinere en god indisk middag med smakebiter på det beste av indisk musikk-kultur! Men da må dere prøve en av de indiske spisestedene i byen i forkant, før dere kommer til Humbar!

Agora Kulturkafé støttes av Norsk Kulturråd og Ringerike kommune, Kultur. Billetter legges ut til Forhåndssalg på Ringbillett! Husk at lokalet har begrenset med plasser. Hvis det er ledige plasser selges billetter også i døra.

Info:

Tid:

4. oktober 2022

Sted:

Humbar, Hønefoss

Forestillinger:

4. oktober 2022
kl. 19:30
Agora Humbar Indisk aften - SUDESHNA SAROD m/Tarun
Sted: Humbar | Kr 220,- inkl.avgift
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: