Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Agora Humbar: FLAMENCO de la FRONTERA

Denne tirsdagen skal det ta fyr på Humbar! I samarbeid med Humbar kan Agora Kulturkafe presentere et flamencoshow med toppartister fra Jerez de la Frontera i Sør-Spania! I et show som appellerer til alle sansene, formidles lidenskap, musikalitet og eleganse av gruppen FLAMENCO de la FRONTERA som siden 2013 har turnert over hele Norge.

Flamencoen oppstod i Andalucia i Sør - Spania i sammensmeltningen av andalusisk, arabisk og sigøynerkultur og har i våre dager oppnådd universell apell og fått status som immatriell kulturarv på UNESCOs verdensarvsliste. Flamenco karakteriseres av intens kommunikasjon mellom musikerne og danserne og uttrykker hele følelsesspekteret, fra glede og energi til ensomhet, sorg og lengsel. Denne kunstformen har kraft til å begeistre både unge og eldre over hele verden! FLAMENCO DE LA FRONTERA er frukten av et kreativt spansk-norsk samarbeid og ble opprinnelig startet av de Oslo - baserte artistene Tonje Lieberg og Tito Guevara (1964 - 2020).

Agustin de la Fuente er en fantastisk dyktig flamencogitarist, veletablert i Jerez så vel som i Tyskland og Japan og kjent fra sine TV - opptredener i CanalSur, mens den energiske sangeren Agustin Mancheno synger og formidler autentisk og intens Jerez-flamenco som vi sjelden får høre her til lands. Sammen med de inviterte artistene fra Andalucia får vi oppleve Tonje Liebe som er basert i Norge /Jerez på rytmisk lidenskapelig flamencodans og virtuos perkusjon fra mexicanske Antonio Torner. Her er det bare å spre budskapet, holde av kvelden - og komme seg til Nordsida-torvet! For der å få oppleve sørsida av Europa på sitt aller mest intense!

Info:

Tid:

23. august 2022

Sted:

Humbar

Forestillinger:

23. august 2022
kl. 20:00
Agora Humbar: FLAMENCO de la FRONTERA
Sted: Humbar | Kr 220,- inkl.avgift
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: