Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 3. september 2022

Jonas - Ekstrashow!

Jonas Rønning er tilbake og feirer 30 år på scenen med et forrykende jubileumsshow!

Etter en tur til hovedstaden, tar Jonas med seg jubileumsshowet tilbake til Gledeshuset.

«Glitrende humorkonge briljerer i eget jubileumshow» - Anne Gro Christensen, Ringblad.

I 2022 er det 30 år siden Hønefoss´ og Jevnakers store sønn, Jonas Rønning, debuterte som komiker og begynte å leve av å være morsom. Etter over 800 revyforestillinger og mange tusen stand up- og sceneshow holder «skrattekammeret» til Jonas på å renne over. Nå er han klar for et skikkelig tilbake-kick på 30 fantastiske år i bransjen.

Jonas slo igjennom som komiker med Stand up-showet «Stand Up & Og». Som Stand up-pioner i landet var han med å etablere nettopp Stand up som sjanger i Norge. Han har spilt utallige show og har hatt en allsidig karriere både på scene, radio og TV. Gjennom bl.a. Hønefossrevyen har han skapt drøssevis av karakterer opp gjennom årene. Mange av karakterene står klare for å feire jubilanten Jonas.

«Megafonmannen» pusser megafonen og er klar for et heidundrendes 30 års-lag. DU er invitert! Alle karakterene er invitert – bl.a. Kim Jong-un, Sugmund Groven, Tore Tourettes, Stand up-presten og mange, mange flere - kanskje kommer selveste Kongen også - til et forrykende jubileumsshow på Gledeshuset- Det blir spennende å se hvem som takker ja – vi håper i hvert fall at DU takker ja og tar turen til Gledeshuset i høst. Det blir fest! Så la oss rope som Jonas: «Skjeeenke seg!»

Info:

Tid:

2. og 3. september 2022

Sted:

Gledeshuset Hønefoss

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: