Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 21. mai 2022

Agora Amfi: Hot Club de Norvege (nouveau)

Agora Kulturkafé kan igjen invitere til swingjazzfest i Hønefoss, i mester Django Reinhardts ånd - i samarbeide med Ringerike Kultursenter. Dette blir en kveld med magiske strenger! For Norges jotteste band heter fortsatt Hot Club de Norvege, og er tilbake i fullvaksinert format! Nye Hot Club består av supergitaristen Gildas Le Pape (ex-Satyricon), grunnleggeren Svein Aarbostad (kontrabass), multiinstrumentalisten Finn Hauge (fiolin, munnspill) og nykommeren Ola Erlien, en virtuos som har tatt den norske stringswingscenen med storm. Du kan forvente en unik og hardtswingende opplevelse!

Hot Club feiret 40-årsjubileum med en stor turné i 2019 (bl a i Hønefoss, i regi av Agora K), en turné som også ble den siste med den legendariske Django-entusiasten Jon Larsen som forntfigur - etter et han hadde stått i spissen for den moderne swingjazz-renessansen i nyere tid (bl a med den årlige Django-festivalen i Oslo). Ole Erlien ble lansert som Larsens etterfølger i Hot Club i løpet av jubileumsturneen. Han etterlot ingen tvil om hvorfor han ble utpekt og rekruttert som etterfølger!

Med de djangiske ringrevene Aarbostad og Hauge som garantister for vintage Hot Club-signatur, gis de to gitaristene rom til å spille opp til hverandre, og til å løfte hverandre opp til heite musikalske høyder - i besettende Hot Club feeling og via viruose Hot Club improvisasjoner. Ikke gå glipp av dette!

Agora Kulturkafé støttes av Norsk Kulturråd.

Info:

Tid:

21. mai 2022

Sted:

Bysalen Amfi

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: