Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 18. mars 2023

Det Betales - Hyllest til The Beatles

Det Betales fra Drammen er kjent for de fleste, og 45 år med hyllest til The Beatles har gjort bandet legendariske.De har spilt over 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og de ble utropt av Beatles manger Alan Williams til «The best Beatles tribute band in the world»

Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har humor, musikalitet, energi og ekte kjærlighet til musikken de spiller. Deres show Backbeat tar for seg den tiden The Beatles spilte i Hamburg, på steder som Keiserkeller, Indra og Star Club, for nøyaktig 60 år siden. De spilte opp til 8 timer hver kveld, og ble uten tvil verdens beste rock & roll band.

John Lennon uttalte i et intervju i 1971 at «den beste musikken vi spilte ble aldri utgitt» Det har Det Betales gjort noe med, og låten Bad Boy er nå utgitt på plate og video. Planen er å lage et helt album med denne fantastiske musikk skatten.

Det blir også servert en kavalkade med de største slagerne, slik som Yesterday, Penny Lane, Help, Hey Jude og mange andre. Her er høy allsangfaktor !

Varighet ca 90 min.

Info:

Tid:

18. mars 2023

Sted:

Byscenen, Ringerike Kultursenter

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: