Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Lillelørdag 2022

Arrangør: NovaPro

Tid: 26. januar 2022

NovaPro har den glede å invitere til vår årlige festaften Lillelørdag!
Her er alle velkommen til en spennende kveld med engasjerte og modige kvinner.

Cecilies verden.

Cecilie Skog er en av verdens mest profilerte og meritterte eventyrere. Første kvinnen i verden til å nå det høyeste fjellet på hvert av de syv kontinentene, i tillegg til å ha besteget «de tre polene» Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen. Denne kvelden tar hun deg med på et strabasiøst eventyr gjennom storslått natur. Essensen er ikke det harde slitet eller prestasjonene i seg selv, men den enorme gleden over å kunne realisere sine største og innerste drømmer.

Feeling Good

Tre av våre fremste kvinnelige sangere; Ida Olderøy Weggersen, Margrete Lad og Benthe Lie Fjeldheim med Håvard Jakobsen på Tangenter, ønsker å gi oss en «Feeling Good»-opplevelse og en smakebit av et nytt spennende samarbeid.

Vi skal igjen kåre årets kvinnelig forbilde i Ringeriksregionen. Og til å lede oss igjennom denne festkvelden har vi fått konferansier ARTICA - en ung, men ikke uerfaren, drag-artist som holder til i Kristiansand men som selv er fra Ringerike. En uoppdaget superstjerne som elsker å showe for et publikum på scenen.

 26. januar 2022
kl. 17:30

Lillelørdag 2022

Sted: Klækken Hotell | Kr 495/645,- inkl.avgift
Finn billetter >>