Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 13. desember 2021

Et juleønske

En juleforestilling for hele familien!
Passer for alle aldersgrupper - barn, ungdom, voksne.

Hotelleier Fru Rosendahl og hennes ansatte er i full gang med juleforberedelsene, og jobber iherdig for å skape den perfekte julefeiringen for sine gjester.

Juleidyllen slår imidlertid sprekker da det plutselig begynner det å skje mystiske ting på hotellet. Er det noen som forsøker å sabotere for den perfekte julefeiringen? I jakten på svar dukker det opp en nøkkel som låser opp veien til en annen tid og til et herberge.

Fra herberget til krybben, via hyrder, engler og vismenn, finner vi svarene, og Fru Rosendahl får et annet syn på hva som er den perfekte julefeiringen.

Bli med på en musikalsk reise tilbake i tid, til barndommens jul med sin nostalgiske stemning. Ensemblet består av barn og ungdommer fra Kulturakademiet, sammen med voksne sangere fra Sentrumkirken. Det hele akkompagneres av profesjonelle musikere fra det lokale kulturlivet på Ringerike.

Hvert år siden 2001 har «Et juleønske» vært en del av det kulturelle programmet i desember på Ringerike. Forestillingen er en av de største oppsetningene på kultursenteret gjennom året, og har blitt en populær og viktig førjulstradisjon for mange.

Oppsetningen er et samarbeidsprosjekt mellom Stiftelsen Positiv Oppvekst og Sentrumkirken.

Info:

Tid:

11., 12. og 13. desember 2021

Sted:

Byscenen, Ringerike Kultursenter

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: