Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Trine Rein: Julegaven

Arrangør: Joy Music AS

Tid: 28. november 2021

For åttende gang reiser Trine Rein på juleturné i førjulstiden med sin egen konsert Julegaven. Med seg på laget har hun gjesteartist, Adrian Jørgensen med den vakre stemmen som vi er blitt kjent med via både X Factor, The Voice, MGP med låten The Bubble, og Stjernekamp på NRK.

Julegaven byr også i år på lokale kor i hver kirke som vil bidra til å skape den gode julestemningen vi lengter etter. I Hønefoss kirke treffer vi DaCapo som kommer til å kaste glans over konserten.

Etter et historisk spesielt år skal det bli godt å få med seg en julekonsert med mening, god musikk og ikke minst, en god latter. Det trenger vi nå! Trine Rein er kjent for å by på seg selv som artist og sanger, og med en habil sanger som Adrian i tillegg er det ikke mye å lure på: Dette blir skikkelig gromlyd!

Apropos gromlyd, årets band består av Trine Reins faste musikere, Olav Torgeir Kopsland på strengeinstrumenter, Kenneth Bjørdal på Hammond orgel, og Alexander Pettersen på trommer og perkusjon. På lyd har hun med seg Bodvar Tornes, og med dette stjernelaget er kvelden satt, og de gode musikkopplevelsene står i kø. Hjertelig velkommen til en veldig hyggelig førjulskonsert med Julegaven! Konsertserien gjøres i samarbeid med MAF - Mission Aviation Fellowship, Norge. MAF

Dørene åpner ca 20 minutter før konsertstart. Varighet ca 80 minutter uten pause.

Trine Rein – lead vokal
Adrian Jørgensen – gjesteartist, lead vokal
Olav Torgeir Kopsland – gitar/pedal steel
Kenneth Bjørdal – Hammond orgel
Alexander Pettersen – trommer/perk
Bodvar Tornes – lyd/lys
MAF - crew

 28. november 2021
kl. 18:00

Trine Rein: Julegaven

Sted: Hønefoss Kirke | Kr 525,- inkl.avgift
Finn billetter >>