Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 1. oktober 2021

Frode Johansen m/ gjesteartist Olav Risan

Frode Johansen er den perfekte blandingen mellom musikk og stand-up; humor og alvor. I kveld har han med seg vår egen, lokale OLAV RISAN. Frode startet sin musikalske karriere som pub-trubadur da han som 16-åring forsov seg til tverrfaglig eksamen på kokkeskolen.

Han platedebuterte med egne låter i 2013 og har siden vært en av de mest hardtarbeidende artistene i vise-sjangeren i Norge.

Frode Johansen har blitt kalt mange ting: «Den norske visesangens arveprins», «En blanding av Øystein Sunde og Jo Nesbø» og «Norges beste låtskriver» Han har turnert med Kaia Huuse, og Terje Formoe. Han har spilt over 150 konserter i året de siste tre årene, og han har fått strålende anmeldelser i både lokal og riksdekkende media. Han er straks klar med sitt åttende album og flere singler. Tor Andersen i Ordentlig Radio sa om Johansens forrige album; «Best Aleine»: - Et usedvanlig og velkomponert album. Og NRK-veteranen Nils Åge Nonstad i NRK sier om «Vakringen Sover»; «Noen ganger blir man rørt fra første tone». Låtene «En Liten Kopp Lykke», «Sølvgrå», «Akkurat som mamma», «Tommel Opp» og ikke minst harselasen «DAB» er andre kjente låter fra Frode-katalogen.

Info:

Tid:

1. oktober 2021

Sted:

Fengselet

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: