Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 6. november 2021

Christina Ødegård “Releasekonsert”

Christina Ødegård er en forholdsvis fersk artist, og er nok foreløpig ukjent for de aller fleste. Hun har "alltid" sunget, men våren 2017 tok hun steget videre og begynte å skrive egne tekster.

Høsten 2017 begynte hun på en 1- årig sangutdanning i Complete Vocal Technique, noe som gjorde at ambisjonene og ønsket om å gjøre noe mer ut av låtskrivinga ble større. Hun har hatt et mangeårig samarbeid med lokal komponist og dirigent Øystein Olsen Vadsten. Samarbeidet har resultert i en mengde låter, noen av dem er nå foreviget og er klar for å møte publikum.

Artisten er født og oppvokst på Åndalsnes, og kommer fra en familie der alle holder på med musikk. I 2006 kom hun flyttende til Ringerike fra Oslo, og har siden det rukket å være både korist og solist i korene DaCapo og Showkoret. Til daglig jobber hun som lærer i barneskolen og er mor til tre.

I april 2019 sto hun på scenen som soloartist for første gang. Da med en blanding av egne låter og coverlåter. Eger & co. på Hønefoss var fylt til randen, og publikum fikk oppleve en artist som ga raust av seg selv, både gjennom egne tekster og i praten mellom låtene. Med dyktige, lokale musikere i ryggen, ble dette en stemningsfylt og fin opplevelse for publikum. " A star is born" var overskriften på anmeldelsen i Ringerikes Blad den gang.

I november 2019 sto hun på nytt på scenen på Eger & co. Også denne gang med lokale musikere i ryggen, og en blanding av egenskrevet materiale og gjenbruk av gamle klassikere. Konserten ble beskrevet som personlig og nær med en god dose humor og gode historier.

I januar 2021 gikk Christina i studio og spilte inn sitt debutalbum sammen med noen av de beste musikerne Østlandet har å by på. Albumet beveger seg hovedsaklig i det akustiske poplandskapet, iblandet sterke elementer av jazz. Som en kontrast til dette dukker det plutselig opp en reinspikka musikallåt og en vampete crossover av soul og blues. Her finner vi sterke, personlige tekster som beskriver levd liv og følelser som mange vil kjenne seg igjen i.

Når hun går på scenen på Bassgarasjen har hun med seg musikerne som var med henne i studio i januar:
Kristian Wentzel – keys
Fredrik Øie Jensen – sax
Josef Berglund Ruud – bass
Remi Fagereng - perkusjon

Info:

Tid:

6. november 2021

Sted:

live@bassgarasjen

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: