Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Billy Elliot

Arrangør: Ringerike Kultursenter

Tid: 2., 3. og 4. november

Billy Elliot en musikal basert på filmen fra 2000 med samme navn. Musikken er av Elton John, og boken og tekstene er av Lee Hall, som skrev filmens manus.

Billy vokser opp under sparsommelige og tøffe forhold i County Durham, i Nordøst-England på 80 tallet.Det er generalstreik i gruvene etter at statsminister Margareth Thatcher har beordret effektivisering. Lokalmiljøet lider stort under dette. Finansielle problemer setter sitt preg på både offentlig og privat økonomi. Sjargongen er tøff og menneskene er desillusjonerte og sinte.Billy blir møtt med liten forståelse fra lokalsamfunnet og sine nærmeste når han velger dansen.Moren til Billy er død, faren og broren er arbeidsledige og bestemoren lider av demens. Ingen av dem har hverken forståelse eller respekt for Billys ønske om å utvikle sitt talent. Vi følger Billy, hans familie og lokalsamfunnets kamp mot alle utfordringene.

Filmen satte besøksrekord verden over med sin sterke historie og ble nominert til 3 Oscar- og 13 Bafta-priser. Musikalen hadde premiere på Victoria Palace Theatre i Londons West End i 2005 og ble nominert til ni Laurence Olivier Awards, og vant fire, inkludert Best New Musical. I New York vant den ti Tony Awards og ti Drama Desk Awards, inkludert, beste musikal.

MusikalKollektivets dyktige aktører består av 58 skuespillere, sangere og dansere i alderen 10 – 67 år.Vårt BILLY ELLIOT ensemble presenterer en ettertenksom og gripende musikal fylt med humor, alvor, dramatikk, vennskap, kjærlighet og ikke minst drømmen om å realisere sitt talent og stå opp for det man tror på, selv om det bryter med alle vanlige tradisjoner.

FORESTILLINGER PÅ BYSCENEN, RINGERIKE KULTURSENTER

 2. november 2021
kl. 18:00

Billy Elliot

Sted: Byscenen, Ringerike Kultursenter | Kr 280,- inkl avgift.
Finn billetter >>
3. november 2021
kl. 18:00

Billy Elliot

Sted: Byscenen, Ringerike Kultursenter | Kr 280,- inkl avgift.
Finn billetter >>
4. november 2021
kl. 18:00

Billy Elliot

Sted: Byscenen, Ringerike Kultursenter | Kr 280,- inkl avgift.
Finn billetter >>