Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Sensommerkonsert i Hole kirke

Arrangør: Bønsnes sommerfestival og Hole menighet

Tid: 22. august 2021

Gunda-Marie Bruce, sang, Sandra Lied Haga, cello, Grethe Ulversøy, flygel

Konserten vil by på mange klassiske perler med musikk av blant andre Johann Sebastian Bach, Franz Schubert, Agathe Bäcker Grøndahl og Ole Bull.

Gunda Marie Bruce er godt kjent i lokalmiljøet blant annet fra sommerkonserter på Hadeland glassverk, Ringsakeroperaen og som solist med koret Ringerike Vocalis. På konserten i Hole kirke blir hun akkompagnert av kantor Grethe Ulversøy på flygel.

Den 24 år gamle cellisten Sandra Lied Haga har allerede rukket å bli en merittert musiker. Ti år gammel vant hun sin første internasjonale musikkonkurranse da hun tok førsteplassen i Tallinn Young Musician Competition i Estland. Senere har hun fått ytterligere tre internasjonale førstepriser i tillegg til en rekke norske priser. Lied Haga debuterte i Wigmore Hall i London da hun var bare 12 år gammel. På konserten i Hole kirke spiller hun Bachs solosuite i G-dur i tillegg til at hun medvirker i samspill.

Konserten arrangeres av Bønsnes sommerfestival i samarbeid med Hole menighet. Denne sommeren flyttes alle konsertene som var planlagt i Bønsnes kirke over til Hole kirke for å kunne ivareta gjeldende smittevernhensyn på en god måte.

Konserten er støttet av Hole kommune, Norsk kulturråd og Sparebank1 Ringerike-Hadeland

 22. august 2021
kl. 18:00

Sensommerkonsert i Hole kirke

Sted: Hole Kirke | Kr 220,- (inkl. avgift).
Finn billetter >>