Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

LINDSJØRN live@bassgarasjen

Arrangør: Ringerike Kultursenter

Tid: 24. september 2021

LINDSJØRN er navnet man bør merke seg. Oppvokst med Outkast som soundtrack i bilen og Beyoncé som soundtrack foran speilet koker LINDSJØRN sammen musikk og liveshow med bred publikumsappell som er vanskelig å beskrive men fantastisk å oppleve. De siste årene har inneholdt konserter over hele landet, lovord fra blant andre GAFFA og Bands of Tomorrow, og flere anbefalinger av P3 Urørt hvor hun også har hatt sterke sju ukers radiotid. I mai 2020 slapp LINDSJØRN debutalbumet Flying High, en deilig pakke full av dansbar Hip-Hop og digg Neo-Soul som har fått strålende omtale både utenlands og innlands.

”Fyfader, det her likte jeg!!”
P3, Arian, 27.05.20.

Vokalen er teknisk og yndefuld, og lyden er jazzet og fyldt med poppede gospel-vibes – alt sammen udtrykt i et forfriskende og veludført format. Blød neo-soul og dansevenlig hiphop!
Bands of tomorrow 26.05.20.

A cross-pollination of neo-soul and hip hop, the Norwegian’s soaring vocals connect with lyrics of awakening, reflection and regret.
Scandinavian Soul, 19.05.20.

«Lindsjørn har en ubegripelig sterk og imponerende stemme. Hun har et scenetekke som er uhørt for noen så unge og så ferske i en livesammenheng. Det er forfriskende med en vokalist som tør dra på såpass mye som Ingvild Lindsjørn gjør. Hønefossingen og band leverer smittende neo-soul- gospel- synth-pop som jeg håper jeg ser på en festivalscene til sommeren.»
GAFFA, 03.11.18.

«Lindsjørn presenterer ektefølt feel-good låtar, som utan tvil vil nå langt og høgt etter albumrelease.»
Ballade, 09.11.18

 24. september 2021
kl. 20:00

LINDSJØRN live@bassgarasjen

Sted: BassGarasjen, Ringerike Kultursenter | Kr 200,- inkl. avgift.
Finn billetter >>