Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 30. mai 2021

Aladdin

20 gutter og jenter i alderen 14 – 20 år fra MK’s musikal master ensemble inviterer til en fengende, fargerik og magisk forestilling. Aladdin har gått sin seiersgang verden over både som musikal, film og ikke minst som animasjonsfilm i Walt Disneys velkjente strek.

Vi skal til kongeriket Agrabah, der vi følger Aladdin, en vennlig og snill lommetyv med glimt i øyet og ubekymret livsinnstilling. Han får livet snudd opp ned når han møter en vakker ung jente som viser seg å være prinsesse Jasmin. Aladdin er bestemt på å vinne hennes hjerte, selv om han bare er en fattig "gaterotte". Han kommer over en magisk lampe og ånden Genie som kan oppfylle tre av hans største ønsker. Jafar, Sultanens Vesir, har også et desperat behov for å få fingrene i lampen slik at den kan hjelpe han med å bli Sultan og overta tronen i Agrabah.

Aladdin er fylt med herlig dramatikk, kjærlighet og vennskap, nydelig musikk, fargerike kostymer og dansenumre. I tillegg møter vi hele det humoristiske og spennende spekteret av karaktérer som Disney er mestere i å skape. En magisk fargepalett av en forestilling!

Info:

Tid:

27. til 30. mai 2021

Sted:

Byscenen, Ringerike Kultursenter

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: