Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Humorfestivalen - Late night standup

Arrangør: TBA Arrangementer AS

Tid: 29. januar 2021

Kjære gjester til humorfestival på Gledeshuset 29. og 30. januar. Festivalen må dessverre utsettes inntil videre.

Som dere sikkert vet har nasjonale restriksjoner blitt forlenget inntil videre. Disse restriksjonene rammer underholdningsbransjen hardt, og vi ser oss nødt til å utsette humorfestivalen 29-30. januar inntil videre.

Vi jobber for å finne ny dato, og billetten din vil gjelde for den nye datoen. Vi vil kontakte dere igjen så fort vi har en ny dato på plass.

Vi lider fortsatt under permitteringer og nedsatt bemanning, så det vil ta litt tid før alt er på plass. Vi har dessverre ikke kapasitet til å besvare epost og telefon, men vi lover å ta kontakt med dere så fort vi har tidspunkt for en ny forestilling. Vi ber dere ha tålmodighet med oss under en svært utfordrende tid.

Vi gleder oss stort til den dagen vi igjen kan åpne vårt kjære Gledeshus. Vi lover at vi skal stå klare til å ta imot dere for mange gode opplevelser også kommende år. I mellomtiden oppfordrer vi alle til å følge myndighetenes råd og overholde pålegg og forbud, så håper vi at vi kan åpne dørene igjen om kort tid. Ta vare på hverandre så lenge!

Hilsen fra alle oss på Gledeshuset!

 29. januar 2021
kl. 21:30

Late night standup

Sted: Gledeshuset | Kr 275,- (inkl.avgift)
Utsatt!